Haberler

Başkan Alıcık'tan Nazilli CHP'ye Ziyaret

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli CHP İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli CHP İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu. Yeni İlçe Başkanı Ali Deveci ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet eden Alıcık yasalaşan Büyük Şehir kanunu ile belediyelerin yaşadığı sıkıntılar üzerine de konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ile birlikte Nazilli CHP İlçe Teşkilatını Ziyaret etti. Başkan Alıcık'ı İlçe Başkanı Ali Deveci, Kadın Kolları Başkanı Serpin Kıntaş Yönetim Kurulu Üyeleri Ümmühan Öztürk, Zekiye Yarar, Güler Uşaklı, Ali Çetinkaya, Esat Ülkü, Ahmet Barış Türkkaynağı, Mehmet Fatih Önen, Sezgin Emre, İsmail Akkaya, Cavit Yenipazarlı, Mehmet Ergin Sürer ile CHP Belediye Meclis Üyeleri Atilla Talay ve Avni Yeloğlu karşıladılar. Hoş sohbet ile geçen ziyarette Başkan Alıcık Yeni Başkan Ali Deveci ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. İlerleyen sohbet esnasında Büyükşehir yasası ile küçük belediyelerin yaşadığı sıkıntılar ve kısıtlı imkanlarla da olsa yapılan hizmetler hakkında konuşuldu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'ye hizmet için ellerindeki tüm imkanları değerlendirdiklerini de belirterek, "Nazilli Belediye Başkanı olarak Nazilli'ye hizmet etmekten çok büyük gurur ve onur duyuyorum. Allah her kese nasip etsin. Belediye Başkanlığı görevini de çok seviyorum. Allah nasip etti ikinci kez seçilerek tekrar göreve geldim. Ancak bu ikinci dönemde elimizdeki kısıtlı imkanlar ve gelirlerimizin yarıya düşmesi elimizi kolumuzu bağlar duruma getirdi. Ama biz buna rağmen hizmet üretmek ve söz verdiğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu yasa ile sadece Nazilli belediyesi zorda kalmadı. Tüm ilçe belediyelerinin elleri kolları bağlandı. Bizim Aydın Büyükşehir Belediyesi ile herhangi bir alıp veremediğimiz yok. Bu hep yanlış anlaşılıyor. Bizim derdimiz alt yapısı hazırlanmadan uygulamaya geçirilen Büyük Şehir Yasasıdır. Bu yasada değişiklikler ve iyileştirmeler yapıldığı takdirde Nazilli Belediyesi de dahil tüm ilçe belediyelerin sıkıntıları ortadan kalkacaktır" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akkaya Haluk Alıcık Ali Deveci Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title