Haberler

Başkan Alıcık'tan Karne Hediyesi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sömestre yarıyıl tatili karneleri ile birlikte ilköğretim öğrencilerine lunapark bileti hediye etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sömestre yarıyıl tatili karneleri ile birlikte ilköğretim öğrencilerine lunapark bileti hediye etti.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında yarıyıl tatiline başlayan ilköğretim okulu öğrencilerine karne hediyesi Başkan amcalarından geldi. Nazilli Belediyesi tarafından hazırlatılan lunapark biletleri Nazilli Merkezde bulunan 29 ilköğretim okulundaki 14 bin öğrenciye karneleriyle birlikte verildi. Sümer Rekrasyon alanı içerisinde yer alan lunaparkta tatil boyunca geçerli olacak 4 adet fiş bulunan lunapark biletlerini karneleri ile birlikte alan öğrenciler mutlu olurlarken Başkan amcalarından aldıkları karne hediyeleri için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ettiler.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, göreve geldiği günden bu yana okulların ve öğrencilerin yanında olmaya özen gösterdiklerini belirterek tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Yarıyıl tatili boyunca geçerli olacak lunapark biletlerinin çocuklar için çok küçük bir hediye olduğunu ifade eden Başkan Alıcık; "Kendileri küçük ama kalpleri, gönülleri kocaman olan her biri ayrı değerli çocuklarımız için küçük bir hediye verdik. Gönül ister ki keşke daha fazlasını verebilsek. Onların her birinin yüzündeki gülümseme dünyalara bedel" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title