Haberler

Başkan Alıcık, Şehit Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yıldıztepe Mahallesinde yaşayan şehit ailesine iftar misafiri oldu.

Muğla Yatağan İlçesinde 12.03.2003 de Yatağan/Muğla Yol Ayrımında görevi sırasında şehit olan UZM.J.ÇVŞ. Ali Günay'ın baba evindeki iftar, sıcak bir ortamda gerçekleşti. Şehit UZM. J.Çvs. Ali Günay'ın baba ocağına gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a Şehit Ali Günay'ın annesi Fatma Günay, ablası Gülümser Gülseren ve kardeşleri Hakan ile Serkan Günay ev sahipliği yaptı. Beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik ile birlikte Günay ailesini ziyaret eden Başkan Alıcık, aileyle birlikte iftar ederek, sohbet etti.

Şehitliğin Allah katında çok değerli bir mertebe olduğunu ifade eden Başkan Alıcık "Şehitlik peygamberlikten sonraki en yüksek derecedir. Onlar kutsal değerler için canlarını feda etmişlerdir. Atalarımız, şehitliğin ne kadar yüksek bir mevkii olduğunu bildikleri için vatan savunmasına seve seve katılmışlar. Ölürsem şehit olurum, kalırsam gazi inancıyla canla başla mücadele etmişlerdir. Bizler de bu vatan için gece gündüz demeden çalışmalı, elimizden gelen fedakarlıkları esirgememeliyiz." diyerek Günay ailesinin Ramazan Ayını tebrik etti.

Şehit Babası Adil Günay, evlerini ziyaret ederek, kendileriyle aynı sofrada oruçlarını açan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a, göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür etti. Adil Günay, "Her zaman vatandaşla birlikte olan, onlarla sohbet edip dertlerini dinleyen başkanımızın, bu akşam evimizi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımıza minnettarız. Şehit ailelerine ve Gazi ailelerine vermiş olduğu destekler bizleri çok mutlu ediyor. Özellikle Nazillimiz için yaptığı hizmetlerde yeni yapılan yollarda parklarda caddelerde şehitlerimizin isimlerini vererek ölüsüzleştiriyor. Bizlerin halini hatırını sorması, bizimle ilgilenmesi bizi mutlu rdiyor. Bizimle bu güne kadar onun kadar kimse ilgilenmemiştir. Kendisinden Allah razı olsun " diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Yıldıztepe Ali Günay Nazilli Yerel Haberler

title