Haberler

Başkan Alıcık, Radyo Programına Konuk Oldu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de yayın yapan yerel bir radyo kanalının canlı yayın konuğu oldu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de yayın yapan yerel bir radyo kanalının canlı yayın konuğu oldu.

Yapımcı ve yönetmenliğini Gökhan Tuncu'nun yaptığı, Radioscope programda en son 2014 Yerel Seçim çalışmaları sırasında yapılan, Radioscope programından bu yana Nazilli'de neler değişti neler gelişti konuşuldu. Samimi bir sohbetin hakim olduğu programda 2014 yerel seçimlerinden buyana Nazilli'de yapılan ve yapımı devam etmekte olan projeler ve hizmetleri anlattı. Program sırasında telefon ve mail yolu ile bağlantı kuran vatandaşın sorularını yanıtlayan Alıcık vatandaşlardan gelen istek ve talepleri de değerlendirdi.

Gökhan Tuncu'nun sunduğu Radioscopi programında siyasetten uzak, daha çok bu güne kadar Nazilli'nin yaşadığı değişimleri anlatan Haluk Alıcık kentin öz değerlerinin sergileneceği Basma Müzesi'nin müjdesini verdi. Yaklaşık iki saat süren canlı yayın radyo programında içerik olarak benimsemedikleri büyükşehir yasasıyla birlikte değişen uygulamada belli bölgelerin sorumluluğu büyükşehir de olmasına rağmen 17 aydır o bölgeler dahil her yere hizmet götürmeye uğraşıldığını ama vatandaşın daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Merkez ve civar yerleşim alanlarına yapılan yatırım, tesis ve yol genişletme ve bunun gibi çalışmalardan da bahseden Başkan Alıcık Nazilli'de daha birçok projenin hayata geçeceğini ifade ederek Yapılan bu yatırım ve düzenlemelerle kentimizi marka haline getirip dünyaya tanıtacağız. Zaten Uzun yaşam kenti olarak tescilli bir şehiriz. Ama uzun yaşam şehri yanında neden sanayi ve üniversite kenti olmayalım. Bizim ilk seçildiğimiz günden beri olmasını hedeflediğimiz en önemli projemiz bu iki başlık altında gelişmiştir. Bunun yanında yine bize göre en önemli projelerden biri olan Nazilli'nin simgesi haline gemli Gıdı Gıdı trenini hayata geçirerek o nostaljiyi tekrar Nazillilere yaşatarak Nazillinin tanıtımını yapmaktır. Yine Mevcuttaki yeraltı kaynaklarının gerektiği gibi kentin hizmetine sunulması için gerekli tüm girişimleri sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda başarılı olunursa kentte termal turizm yatırımları yapılarak iş AŞ sorununa çare bulunacağı gibi Nazilli'nin ekonomisini de geliştirmiş olacağız" dedi.

Vatandaşın şikayetçi olduğu çevre temizliği konusunda gelen sorulara da cevap veren Alıcık; "Özellikle çevre akarsu bölgeleri başta olmak üzere vatandaşın çok yere çöp ve moloz dökmesinin hizmetlerimizi aksattığı açık ve net ortadadır. Bu konuda mevcut çöp moloz alanının kullanılması ayrıca çöp konteynırları ve şehrin değişik yerlerine konulan özelliklerine göre sınıflandırılmış atık kutularını vatandaşlarımız daha özenli kullanmaları halinde zaten böyle bir sorun yaşanmayacak" şeklinde konuştu.

Programın sonunda şu an köy minibüsleri garajı olan eski ceza evi yerinde yapılacak alışveriş merkezi ve otopark için bir protokol imzalandığının da haberini veren Başkan Alıcık; "Bu bölgede farklı bir düzenlemeyle şık bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu nedenle gelebilecek en güzel ve en ilginç projelere açığız. Gençlerimize bu konuda güveniyor ve bu program sayesinde buradan herkese sesleniyorum. Bunu bir proje yarışması olarak da değerlendirebiliriz" dedi.

Programı, Bir partili zihniyetiyle değil kentine en iyi hizmeti vermeye çalışan bir Belediye Başkanı olarak ekibi ile özveriyle çalıştıklarını belirterek noktalayan Başkan Haluk Alıcık'a Program yapımcısı Gökhan Tuncu dinleyenleri ve Nazilliler adına teşekkür ederek bitirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title