Haberler

Başkan Alıcık, Öğrencilerin Konuğu Oldu

Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ adlı söyleşiye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık konuk oldu.

Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 'Kariyer Günleri' adlı söyleşiye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık konuk oldu.

Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen söyleşiye Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, Okul Müdürü Nimet Çömden ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Konuşmacı olarak katıldığı söyleşide insan sevgisine vurgu yapan Başkan Haluk Alıcık, Türkiye'nin gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Alıcık, "Türkiye'nin geleceği eğitimden geçiyor. Türk gençliğini düşünmeden yoksun bırakmaya çalışan zihniyetler var. Türkiye'nin siz gençlere ihtiyacı var. Sevgiyi ve saygıyı hiç elden bırakmayın Siz daha bir sürü baharlar göreceksiniz. Biz geldik, gidiyoruz. Gençler, durmadan sıkılmadan okuyun. Sizin düşünmenizi istemeyen art niyetli insanlar olacaktır. Onları kavgayla değil, düşüncelerinizle yenin. Eleştirilere her zaman açık olun. Size verilen fikirleri alın. Kapalı kutu olup, benim dediğim doğrudur demeyin. Bunları yaptığınız sürece mutlaka bakış açınız değişecektir" dedi. Söyleşinin ardından Başkan Alıcık öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nahit Menteşe Haluk Alıcık Türkiye Nazilli Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

KÖYLÜ:

KALDIRIMLARI ZIYARET ETSIN KI VATANDASIN NERDEN GITTIGINI GÖRSÜN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title