Haberler

Başkan Alıcık, Köy Muhtarlarıyla Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'ye bağlı 60 köy köylerün muhtar ve azalarıyla öğle yemeğinde buluştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'ye bağlı 60 köy köylerün muhtar ve azalarıyla öğle yemeğinde buluştu.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda

düzenlenen yemeğe Köy Muhtarları, azalarıyla birlikte katılırken yemekte Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Çelik Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü

Gönül Öztürk ve Satın Alma Müdür Mehmet Çelik de hazır bulundu. Köy muhtarları ile tek tek ilgilenen Başkan Alıcık, yemek sırasında her masaya eşlik ederek muhtar ve azalarıyla sohbet etti.

Yeni Büyükşehir yasası ile Belde ve köylerin belediyelere bağlanacağını 6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası ile köylerdeki bütün altyapı, inşaat, içme suyu gibi hizmetlerin belediyeler tarafından karşılanacağını aktaran Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bu yasa uygulamaya geçmeden Nazilli Belediyesi olarak köylerde yapılabilecek işleri belirleyerek uygulamaya geçilebileceğini ifade etti. Alıcık Muhtarlara "Köylerimize eskisinden çok daha fazla kaynak ve hizmet gelecek deniyor. Ancak bu nasıl sağlanacak onu bilmiyorum. Onaylanan bu yasa detaylara inerseniz hoş bir yasa değil. Bu yasa ile iller bankasından gelen para merkeze merkezden kalanlarda beldelere ve köylere dağıtılacak. Burada sizlerle bir araya gelmemizin amacı siyasi değil. Şuan burada siyasi kaygı zaten hiç yaşamıyorum. İnsanların partisi fikri, zikri hiç önemli değil. Bizim için önemli olan insana hizmettir. Biz zaten bu gün itibari ile birçok köyümüze hizmet götürmeye başlamıştık. Ayrıca Nazilli Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde çevre belediyelerin, belde ve köylerimizin yardıma ihtiyaçları olduğunda her an hazır olduk ve elimizden geleni yaptık yapmaya devam ediyoruz. Hatta öyle ki Umurlu'dan Sarayköy'e kadar olan tüm belediyelerin ihtiyaçları olduğunda bizden talepleri olduğunda hep yanlarında olduk. Bu şekilde de devam ediyoruz. Belediye Başkanlığı demek seçilerek geldiği makamda siyaseti bırakması demek, halkla iç içe olmak partili partisiz her kesin işine çözüm bulmak, yeni projeler üretmek ve en önemlisi hizmetini halka sunmaktır" şeklinde konuştu.

MAKUL VE MANTIKLI İSTEKLER YERİNE GETİRİLECEK

Nazilli ve çevresinin büyükşehir yasası ile çok şeyler kaybedeceğini dile getiren Başkan Haluk Alıcık, köy muhtarlarına seçimlere kadar olan 1 yıllık sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Belediye Başkanlığına başladığı günden itibaren Nazilli'de gerçekten önemli projelerin altına belediye olarak imza attıklarını ifade eden Alıcık, "Şükürler olsun ki Allah bana her şeyi nasip etti. Nazilli'de gerçekten güzel ve en önemlisi hayırlı işler yaptığımıza inanıyorum. Tabi ki bunları ben tek başıma yapmadım. Her zaman söylediğim gibi ekibimle çalışanlarımla birlikte olduğunu önemle belirtiyorum.

Mesela Nazilli'de 2 şey çok önemliydi. Birincisi su problemi ikincisi de çöptü. Ama biz ikisini de çözdük. Bu gün sizlerden isteğim makul, mantıklı ve limitimizi aşmadan köylerinizde yapılabilecekleri belirleyerek bize bildirmeniz. Bize taleplerinizi makul ve mantıklı şekilde belirleyerek bildirdiğiniz takdirde bizde Nazilli Belediyesi olarak bu istekleri bu güne kadar yaptığımız gibi elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, programın sonunda ise köy muhtar ve azaları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Mehmet Çelik Fatih Çelik Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title