Haberler

Başkan Alıcık, Eğitim Merkezi Açılışına Katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Halıcık, ilçede faaliyete başlayan mental aritmetik merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Halıcık, ilçede faaliyete başlayan mental aritmetik merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış kurdelesini Kurucu Üye Alev Önemli, Şube Koordinatörü Selver İşbilen ve öğretmenler ile birlikte kesen Başkan Alıcık iş yeri sahiplerine hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Aloha Mental Aritmetik kurucu üyesi Alev Önemli "4-13 yaş arası Mental Aritmetik, İnteraktif hızlı okuma, eğlenceli atölye çalışmalarımız, her yaş grubu öğrenmeyi kolaylaştıran zihin haritaları, dikkat ve hafıza kulübümüz, elektronik test ortamımız, her derse özel gruplarımız, Sanatsal ve sosyal etkinliklerimiz bulunmaktadır. Nazilli eğitim öğretim hayatında öğrencilerimizin başarısını üst seviyeye taşıyan bir anlayış ile hizmet vereceğiz" dedi. Önemli, Merkezlerinde daha birçok verimli çalışma programlarının olduğunu ifade ederek Nazillide yeni ve modern eğitim konsepti oluşturmak istediklerini ifade etti.

"ÇOCUKLARIMIZA KATKI SAĞLAYACAK"

Nazillide her zaman iş yeri sahiplerinin yanında olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Çocuklarımızın yetişmesinde hizmet verecek olan Aloha Mental Aritmetik'in çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Özel eğitim kurumları maddi gelir elde eden kurum olmanın ötesinde çocuklarımızın gelişimde önemli rol oynayan eğitim kurumlarıdır. İş yeri sahibi kardeşlerime hayırlı kazançlar ve başarılar diliyorum" dedi.

Açılışın ardından Aloha Mental aritmetik Merkezini gezen Başkan Alıcık yetkililerden bilgiler alarak Aloha Mental Aritmetik Merkezini gezdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title