Haberler

Başkan Alıcık, Atış Poligonunun Açılışı Yapıldı

Kendi isminin verildiği poligonun açılışını yapmak ve ilk kez düzenlenen kurşunla atış yarışmasına katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, poligonda ilk atışı gerçekleştirdi.

Kendi isminin verildiği poligonun açılışını yapmak ve ilk kez düzenlenen kurşunla atış yarışmasına katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, poligonda ilk atışı gerçekleştirdi.

Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Dereağzı mevkiinde yer alan eski atış poligonu Nazilli Belediyesi ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın oluru ve desteği ile yeniden düzenlenerek faal hale getirldi. Poligonun yeniden faal hale getirilmesi aşamasında verdiği desteklerden dolayı Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği aldıkları ortak karar ile faal hale getirdikleri Dereağzı mevkiinde yer alan atış poligonuna Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın ismini verdi. Kendi isminin verildiği poligonun açılışını yapmak ve ilk kez düzenlenen kurşunla atış yarışmasına katılan başkan Alıcık poligonun açılışını yaptıktan sonra kurşunla atış yaptı.

Poligonun açılışına özel düzenlenen Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği üyeleri ve çevre köy ve ilçelerden gelen avcıların katılımıyla gerçekleşen kurşun ile atış yarışmasınada 200 kişinin atış yaptığını ifade eden profesyonel Avcı ve Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi Eczacı Erhan Algan "Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği Yönetim Kurulu olarak Nazilli Belediyesine başvurduk. Avcıların özellikle boş zamanlarını değerlendirmesi için hem ulusal hem uluslararsı trpsiket atışları, kurşun atışları ve turnuvaların düzenlelenmesi için ilk etapta daha önceden de atış poligonu olarak kullanılan bu alanı yeniden hayata geçirdik. Buranın düzenlemesini yaparken Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk alıcık'ın izni ile gerçekleştirdik. Bu poligonun ismini dernek üyelerimizin ortak kararı ile başkanımız Haluk Alıcık'ın ismi olsun istedik. Bu gün açılışa özel olarak da ilk kurşun atışı yarışmasını gerçekleştiriyoruz. 200 kişi atış yaptı ve başarılı olan 15 kişiye da çeşitli ödüller verdik" dedi.

Dereağzı mevkiindeki eski atış poligonunun yeniden Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Alıcık ismi konusunda da gösterilen teveccühden dolayı derneğe teşekkür etti. Açılışa özel düzenlenen ilk kurşun atışı yapan Başkan Alıcık bu poligonda bundan sonra ulusal ve uluslar arası yarışmaların yapılabileceği bir poligon haline getirilmesi sözünü verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title