Haberler

Başkan Ali Çetinbaş, Başbakan Binali Yıldırım'ın Kütahya Ziyaretini Değerlendirdi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Başbakan Binali Yıldırım’ın Kütahya ziyaretini değerlendirdi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Başbakan Binali Yıldırım'ın Kütahya ziyaretini değerlendirdi.

Çetinbaş, yaptığı açıklamada, 16 Haziran Salı günü Başbakan Binali Yıldırım'ın, beraberindeki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun Garp Linyitleri İşletmesi'nde maden işçileriyle yerin 400 metre altında iftar yaptığını, daha sonra da Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendiğini ifade etti.

Çetinbaş, Başbakan Yıldırım'ın meydanı dolduran binlerce vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, başta Kütahya ve Tavşanlılar'ı ilgilendiren bir çok müjde verdiğini kaydetti.

Başkan Ali Çetinbaş, "Başbakanımızın ve bakanlarımızın ziyaretinin ana teması, AK Parti siyasetinde her zaman söylediğimiz gibi, her zaman halkımızla birebir siyaset yapma anlayışımızı fiili olarak ortaya koyduğumuz bir an olarak değerlendiriyorum. Başbakanımız ve 2 kıymetli bakanımız yerin 400 metre altında işçi kardeşlerimizle iftar yaptı. Bence orada ramazanın en güzel iftarını gerçekleştirdik. Başbakanımız, işçi kardeşlerimizle abi-kardeş hukuku içerisinde diyalog kurdu.Ben bunun çık kıymetli olduğunu düşünüyorum. Tavşanlı ve Kütahyamız Ege bölgesinde partimize büyük desteği veren il ve ilçemiz. Başbakanımız daha sonra Tavşanlı'da halkımıza selamlama konuşması yaptı. Tavşanlı'daki mitingi çok başarılı buluyorum. Başbakanımızı dinlemeye gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdıkları için başbakanımız ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title