Haberler

AK Partili Başkan: AK Parti, Kadınlarımıza Hak Ettiği Değeri Kazandırmıştır

Güncelleme:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Çetinbaş, "AK Parti iktidarı, 15 yıldır kadınlarımıza yönelik politikasıyla her zaman onları önemsediğini ve değer verdiğini kanıtlamıştır." dedi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Dünya Kadınlar Günü sebebiyle yaptığı açıklamada, kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymalarının sadece kendilerine değil, hem ailelerine, hem de yaşadığı topluma büyük değer sağladığını ifade etti.

"KADIN TOPLUMA YÖN VEREN VARLIKTIR"

Başkan Çetinbaş, "Kadın, yaratıldığı günden bugüne aileden başlayarak topluma yön veren varlıktır. Hem eş hem de Anne olarak Aile'nin, düşünen bilen ve öğretenidir. El üstünde tuttuğumuz annelerimize cennet ayakların altına serilmiştir ki bu da en kutsal değerdir. Peygamber (SAV) efendimizin kadınlara verdiği değer ve önemi hadislerinde çokça belirtmiştir. Onlardan birinde 'Hanımlarınızı üzmeyin, onlar Allah-ü Teala'nın size emanetidir. Onlara yumuşak olun, iyilik edin' buyurarak kadınlara nasıl davranması gerektiğini en anlamlı bir şekilde göstermiştir." dedi.

"KADINLARIMIZ TOPLUMUN HUZURLU, MUTLU VE SAĞLIKLI TEMEL TAŞIDIR"

Çetinbaş konuşmasına şöyle devam etti:

"Toplumsal yaşantımızda nüfusumuzun yarısından fazlasını oluşturan kadınlarımızın hak ettikleri yere gelmesi katılımcı eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi yalnızca kadınlarımızın değil tüm toplumun sorunudur. Kadınlarımız toplumun huzurlu, mutlu ve sağlıklı temel taşlarıdır. Kadınlarımız çalışma ve iş hayatında da oldukça başarılı olmuş kendinden söz ettirmişlerdir. Bunun örneklerini çevremizde ve ülkemizde birçok alanda gururla görmekteyiz. Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, çalışkanlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın sonsuz sevgi ve hoş görüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesinde önemli rol oynayacaklardır."

"AK PARTİ İKTİDARI KADINLARA DEĞER VERDİĞİNİ KANITLAMIŞTIR"

Çetinbaş, "Bu anlamda AK Parti iktidarı 15 yıldır kadınlarımıza yönelik politikasıyla her zaman onları önemsediğini ve değer verdiğini kanıtlamıştır. Bunda sonra da kadınlarımıza daha da imtiyazlı davranmaya devam edecek her alanda onları üstün tutacaktır."dedi.

"16 NİSAN'DA 'EVET' DİYEREK YENİ TÜRKİYE'YE LİDERLİK EDECEKLER"

Çetinbaş sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Kadınlarımız ve kıymetli annelerimiz, inanıyoruz ki bundan sonra da ülkemizin gelişmesine, ilerlemesine, gelecek nesiller adına ülkemizin her alanda büyümesine gönülden destek vererek güçlerini ortaya koyacaklardır. Güçlü Türkiye yolunda büyük bir özveriyle 16 Nisan da yapılacak olan 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması'nda 'evet' diyerek, Yeni Türkiye'nin oluşumunda önderlik etmiş olacaklardır. Buna olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Tüm Kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık huzur ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Kadın Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title