Haberler

Başkan Albayrak'ın Yeşilay Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Albayrak, mesajında, 5 Mart 1920 tarihinde kurulan ve daha sonra Yeşilay Derneği adını kullanan Hilal-i Ahdar Cemiyeti'nin kuruluş tarihini içeren 1-7 Mart haftası, sağlıklı nesiller yetiştirmek için alkol, sigara ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele etmek amacıyla ülkemizde her yıl Yeşilay Haftası olarak kutlandığını hatırlattı.

Albayrak, "Çağımızın en önemli problemlerinden olan alkol, sigara ve uyuşturucu gibi toplumda yıkıcı ve zararlı etkilere yol açan maddeler tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir sorun haline gelmiş, toplumumuzun geleceği için tehdit oluşturmuştur. Sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturmak için çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere, maddi ve manevi büyük kayıplara neden olan bu maddelere ulaşılmasını önlemek, bilinçlenmesini sağlamak hepimizin görevidir. Sigara, alkol ve uyuşturucu kullanan kişinin kendisine, ailesine ve çevresine zarar verdiğini, önce geleceğimizin güvencesi çocuklarımızdan başlayarak, gençlere ve topluma anlatmanın ortak sorumluluğumuz olduğunu ve bunun eğitim ile sağlanabileceği unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Yeşilay Haftası'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilay Haftası Kadir Albayrak Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title