Haberler

Başkan Akyürek, Ilgın'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Akyürek ve beraberindeki heyet, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral'ı makamında ziyaret etti. Akyürek ile beraberindeki Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve Meclis üyeleri, ardından Lala Mustafa Paşa Külliyesi'nde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda, Büyükşehir Yasası kapsamında 5 yıllık dönem içinde yapılması planlanan hizmetler ve mevcut sorunlar görüşüldü.

Muhtarlara hitap eden Akyürek, 5 yıl içinde yapılması amaçlanan hizmetlerin plan ve programlanması için Ilgın'a geldiklerini belirtti.

30 Haziran itibariyle yapılanmanın önemli bir bölümünün tamamlanmış olacağını ifade eden Akyürek, "Bu toplantıda tespit edilen konular 5 yıllık kalkınma eylem planı olarak Büyükşehir'de komisyonlarda değerlendirilerek Meclis'te görüşülecek. Belirli periyotlarla başkanlık olarak bütçe imkanlarına ve şehir hedeflerine göre bir sıralamaya konulup bu planlar hizmete dönüştürülecektir. Bu toplantımız kalkınma planı ve kalkınma anayasası olan bir çalışma olacaktır" dedi.

Akyürek, Ilgın'da 5 yıldızlı turistik termal tesisiler yapılmasının mega projelerden biri olduğunu kaydetti. Akyürek, konuşmasının ardından muhtarların sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Akyürek Mustafa Paşa Ilgın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title