Haberler

Başkan Akyürek: "Daha Güzel Bir Türkiye İçin Son Bir Hamle Yapmamız Gerekiyor"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluşarak yatırımları ve referandumun neler içerdiğini anlatmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluşarak yatırımları ve referandumun neler içerdiğini anlatmaya devam ediyor.

İlçe merkezlerinde yatırımların anlatıldığı programlarda belediye başkanları, meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Akyürek, daha sonra Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Çumra, Akşehir ve Seydişehir İlçeleri ve bağlı mahallelerin ardından Sarayönü'nün Başhüyük, Ladik, Ertuğrul, Altınekin'in Akıncılar, Dedeler, Karapınar'ın İslik, Hotamış ve Emirgazi'nin Işıklar mahallelerine giden Başkan Akyürek, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelere ve mahallelere yapılan yatırımlarını anlatarak, yeni projeler hakkında bilgi veren Başkan Akyürek, bütün yatırımların Büyük Türkiye hedefine katkı sağlamak için yapıldığını söyledi.

"Batılı güçler rahatsız"

Büyük Türkiye idealinin peşinde, devlet-millet kucaklaşmasını sağlamak için bu yola çıktıklarını kaydeden Başkan Akyürek, "Bu konuda önemli mesafeler alındı. Ülkemizin gelişmesini istemeyen batılı güçler çok rahatsız. Her fırsatta yeni bir problem çıkarmak ve Türkiye'nin yükselişini engellemek için canla başla çalışıyorlar. Bizim de ona göre çalışmamız ve gayret göstermemiz gerekiyor. Avrupa'da gazeteler ve televizyonlar sanki kendileri oy kullanacakmış gibi manşet atıyor, haber yapıyor. Bu aslında doğru istikametin ne olduğunu bize gösteriyor" dedi.

"Son bir hamle yapmamız gerekiyor"

Türkiye'nin son yıllarda her alanda önemli mesafe kat ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, "Hürriyetlerin tam olarak teminat altına alınması, askeri darbelerin bir daha yapılamaması, vesayet sisteminin ortadan kalkması için, mazlumların sesi olmak için, onuru zedelenen İslam toplumlarının başlarını doğrultabilmeleri için son bir hamle yapmamız, 16 Nisan'da sandığa giderek değişim sürecine katkı sağlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Başkan Akyürek, gittiği mahallelerde Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını da inceleyerek mahalle sakinlerini talepleri de dinledi. Talepler, ilgili daire başkanları tarafından alınarak gerekli çalışmalar başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek AK Parti Türkiye Konya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title