Haberler

Başkan Aksoy AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Belediyesi tarafından AK Parti Tatvan İlçe Teşkilatına yönelik düzenlenen "Hizmet Yolunda 2. Yıl" toplantısında partililerle bir araya geldi.

Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Belediyesi tarafından AK Parti Tatvan İlçe Teşkilatına yönelik düzenlenen "Hizmet Yolunda 2. Yıl" toplantısında partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün de katıldığı toplantıda Başkan Fettah Aksoy, AK Parti Tatvan İlçe Teşkilatına ve davetlilere, Tatvan Belediyesinin son iki yıl içerisinde yapmış olduğu hizmetler, hazırlamış ve hayata geçirmiş olduğu projelerin anlatıldığı kısa bir sunum gerçekleştirildi. İki yıl içerisinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aksoy, geriye kalan hizmet süresi içerisinde AK Parti İlçe Teşkilatının ve Milletvekili Demiröz'ün destekleriyle daha birçok hizmeti Tatvan'a kazandırma gayesi içerisinde olduklarını kaydetti. Başkan Aksoy, göreve geldikleri andan itibaren Tatvan'a her konuda bir eser kazandırmayı kendilerine şiar edindiklerini belirterek, "Tatvan'ımıza her alanda bir eser kazandırmaya yönelik hazırlamış olduğumuz projelerimizin çoğunu hayata geçirdik. Doğalgaz projesi, içme suyu ve kanalizasyon projesi, yeni belediye binası projesi, sahil düzenleme projesi ve daha birçok projemizi nihayet başlattık ve bir kısmını tamamlama aşamasına getirdik. Allah'ın izniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz ve AK Parti İlçe Teşkilatımızın destekleriyle Tatvan'ımıza birçok hizmet ve eser kazandırmaya devam edeceğiz. Düzenlemiş olduğumuz Hizmet Yolunda 2. Yıl adlı toplantımıza katılan bütün partililerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda bir de müjde veren Başkan Aksoy, "Kardeş belediyemiz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) sunmuş olduğumuz bir teleferik projemiz bulunmakta. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Demiröz'ün de girişimlerde bulunduğu bu projemiz İBB tarafından kabul edilirse inşallah Tatvan'a Fuar Alanı'ndan karşıdaki Çamlık Tepesi'ne teleferik hattı ve zirveye bir seyir terası tesis edeceğiz. Bu konudaki girişimlerimiz halen devam ediyor. Tatvan bütün bu güzellikleri, hizmetleri ve projeleri fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Yapılan sunumdan sonra konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz ise, iki yıl gibi kısa sürede birçok projeyi hayata geçiren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u AK Parti adına tebrik ederek daha nice projeleri birlikte el ele vererek gerçekleştireceklerini belirtti.

AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ise, Başkan Aksoy'u hizmetleri ve Tatvan'a kazandırdığı eserlerinden ötürü tebrik ederek, teşekkür plaketi takdim etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fettah Aksoy AK Parti Bitlis Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title