Haberler

Başkan Akkaya Sevgi Evleri Çocuklarıyla Buluştu

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Akşehir Mutfağı'nda verilen kahvaltıya, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş, Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Pınar Çiğdem, Mevlüt Yiğit, Yahya Yıldız, Belediye Birim Müdürleri, Akşehir Sevgi Evleri Müdürü Metin Sümer, Sevgi Evleri İdarecileri ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.

Kahvaltı öncesi çocukların masalarını ziyaret eden Başkan Akkaya, onlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Kahvaltıda, çocuklar oldukça neşeli dakikalar geçirerek şarkılar söylerken, çocukların şarkıları Başkan Akkaya ve dinleyenlerden büyük alkış aldı. Kahvaltı sonrası çocukların ettiği dua sırasında Başkan Akkaya ve katılımcılar duygulu anlar yaşadı.

Çocuklara kahvaltı sonrası Başkan Akkaya, İl Müdürü Güneş, Başkan Yardımcıları ve Belediye Birim Müdürleri tarafından çeşitli hediyeler verilerek toplu fotoğraf çektirildi.

Kahvaltının ardından, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti. Güneş, Müdürlüğün çalışmaları ve Akşehir ile ilgili programlar hakkında Başkan Akkaya'ya bilgiler verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, ziyaretin anısına İl Müdürü İzzet Güneş'e Nasreddin Hoca'nın Tersine Çalışan Saatini armağan etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akkaya Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title