Haberler

Başkan Akkaya'dan Esnaf Ziyaretleri

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Her zaman vatandaşların arasında ve vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile sık sık esnafların istek ve taleplerini dinliyor. İnsan odaklı hizmet ve daha güzel bir Akşehir için ekibiyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Başkan Akkaya, "Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturu ile sürdürdüğümüz hizmetlerimizde halkımızın ve esnafımızın sesine kulak vermek amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana hemen hemen her gün sabahları esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla istişare ediyoruz. Akşehir'imiz için yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda; onların fikrini alarak, onların fikirlerine kulak vererek en güzel şekilde projeler üretmek ve bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde belediye çalışmaları, yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdiklerini, esnafların ve vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini de dinleyerek çözümler ürettiklerini söyleyen Başkan Akkaya, "Bu tür ziyaretlerimizle sıcak ve samimi bir ortamda vatandaş ve esnaflarımızla iç içe oluyor, Akşehir'imizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek hemşehrilerimizin belediyemizden neler beklediğini, Akşehir'imizde neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgiler aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve istişarede bulunarak Akşehir'imizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz. Çünkü Akşehir'imiz ve Nasreddin Hoca'mızın torunları hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akkaya Akşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title