Haberler

Başkan Akkaya'dan Demokrasi Nöbetine Katılanlara Yemek

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle tutulan demokrasi nöbetine katkı sağlayanlara yemek verdi.

Akkaya, Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı'ndaki yemekte, 15 Temmuz'da Türkiye'nin eşi görülmemiş bir darbe girişimi yaşadığını söyledi.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, Türk milletinin milli iradesi, Türk ordusu ve polisinin üstün gayretleriyle demokrasiye en güzel şekilde sahip çıkıldığını belirten Akkaya, şunları kaydetti:

"Darbe girişimi sırasında darbecilere karşı olan direniş ve sonrasındaki 27 gün boyunca tutulan demokrasi nöbetleri, bütün dünyaya bir kez daha aziz Türk milletinin şerefi, namusu ve vatanı uğruna neler yapabileceğini gösterdi. 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' dedik ve Türkiyemizin her yerinde güzel birliktelik görülerek herkes topyekun yüreğini ortaya koyarak çok şükür bu belayı atlatmış olduk. Bütün dünyaya geçmişte olduğu gibi Çanakkale ruhunu bir kere daha yaşattık. Akşehir'de de 27 gün boyunca meydanlarda tutulan demokrasi nöbetlerinde tüm halkımız tek yürek halinde, birlik ve beraberlik içerisinde bir duruş sergiledi. Hepinize o heyecana sağladığınız katkılar için teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Salih Akkaya Türkiye Akşehir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title