Haberler

Başkan Akgün: Büyükçekmece-Bakırköy Hattında Sefer Sayısı Arttırılsın

Güncelleme:

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İETT İşletmeleri Genel Müdürü Mümin Kahveci ile bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İETT İşletmeleri Genel Müdürü Mümin Kahveci ile bir araya geldi. İETT Genel Müdürü Kahveci'yi makamında kabul eden Başkan Akgün, Büyükçekmece- Bakırköy arasındaki 76 C otobüs seferlerinin sıklaştırılmasını talep etti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci'ye Büyükçekmece'nin ulaşım konusundaki sıkıntılarını aktardı. İETT'nin, Büyükçekmece - Bakırköy arasında hizmet veren 76 C otobüs hattı seferlerinin yetersiz kaldığını, sefer sayılarının arttırılması konusunda sık sık vatandaşlardan talep geldiğini ifade eden Başkan Akgün, "Büyükçekmece çok hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçe. Bu nedenle mevcut seferler yetersiz kalıyor. 76 C otobüslerinin sefer sayılarının arttırılması ilçe halkının daha rahat ve sağlıklı ulaşımı açısından önem taşıyor" diye konuştu.

Görüşmede ayrıca Büyükçekmece Belediyesi'nce, İETT otobüsleri için tahsis edilecek olan park yeri konusu da gündeme geldi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Hasan Akgün Bakırköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title