Haberler

Başkan Akgül, Şampiyon Öğrencilerin Sevincini Paylaştı

Mamak Kuva-yi Milliye Ortaokulu hentbol takımı sporcuları, Okul Müdürü Galip Kapan ve Beden Eğitimi öğretmeni Vural Ünalan ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Mamak Kuva-yi Milliye Ortaokulu hentbol takımı sporcuları, Okul Müdürü Galip Kapan ve Beden Eğitimi öğretmeni Vural Ünalan ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Ankara Okullararası Hentbol Müsabakası'nda küçük kızlarda birincilik, küçük erkeklerde de dördüncülük elde eden okul takımı temsilcileri, şampiyonluk sevincini Akgül ile paylaşarak, üzerinde Mesut Akgül yazan 06 numaralı formayı Akgül'e hediye ettiler. Aksaray'da gerçekleşecek grup müsabakalarına katılacak takımı tebrik eden Akgül, ilçeye kazandırdıkları tesisler sayesinde Mamak'ın sporun başkenti olduğunu söyledi. Sporun kişiyi sosyal alanda da başarılı kılan en önemli aktivitelerden biri olduğunu kaydeden Akgül, "Şehirlerin tanıtımı açısından gerek spor kulüplerimiz gerekse okul takımlarımız çok önemli görevler üstlenmekte. Göstermiş olduğunuz özveri ve başarı bizleri onurlandırdı. Bizler her zaman gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sporun her branşında alt yapısından üst yapısına kadar sporla ilgili ne yapılması gerekiyorsa okulların ve spor kulüplerinin eksikliklerini ellerinden geldiğince çözdüklerini kaydeden Akgül, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Akgül, "Yaşamda başarıyı yakalamak için sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle hayatınızı renklendirmelisiniz. İnşallah bundan sonraki kişisel ve üniversite hayatınızda da spora devam edersiniz" diye konuştu.

Birlik ve beraberliğin başarıyı da beraberinde getirdiğini belirten takım sporcuları da, "Başarıya ulaşmak için inanmak gerekiyor. İleride daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" dediler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title