Haberler

Başkan Akgül Minikleri Sevindirdi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, makamında ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeliyle bayramlaştı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, makamında ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Akgül, bayram harçlığı verdiği minikleri sevindirdi.

Mamak Belediye Başkanlığı'nda her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma programında, Mamak protokolü, AK Parti Mamak İlçe Teşkilat Yönetimi, Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, birim müdürleri, muhtarlar, Mamak Belediyesi'ne bağlı müdürlük personeli ve vatandaşlar Akgül ile bayramlaştı.

Mamak Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ve yediden yetmişe her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği törende minikler, Başkan Akgül'ün elini öperek bayram çikolatalarını ve harçlıklarını aldı.

Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Akgül, "Bayramlar berekettir, huzurdur, küskünlüklerin yerini barışa bıraktığı, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel günlerdir. Daha güzel bayramlarda birlik ve beraberlik içinde huzurlu bayramlar geçirmeyi diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title