Haberler

Başkan Akdoğan Mesirelikte İncelemelerde Bulundu

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan Çamlık Mesire Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan Çamlık Mesire Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Akdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ ve İstasyon Mahallesi Muhtarı Recep Şeker ile inşa çalışmalarının devam ettiği Çamlık Mesire Alanında incelemeler yaparak eksikliklerin tespitini yaptı.

Çamlık Mesire Alanı'ndaki çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in desteğiyle süratle sona gelindiğini dile getiren Akdoğan, "İnşallah 3 ay gibi bir zaman dilimi sonrasında mesire alanımız ilçe halkına hizmet verecek hale gelecektir. Bu güzel çalışmayı ilçemize kazandıran Fatma Şahin Başkanımıza teşekkür ediyor, bu yerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Latif Karadağ da yıllardan bu yana beklenen çalışmada sona gelmenin heyecanı ve sevinci içerisinde olduklarını söyledi.

Çalışma kapsamında 40 dönüm bir alan üzerine mesireliği güzel bir şekilde hizmete sunacaklarını ifade eden Karadağ, "Bu alan içerisinde 2 kafeterya, mescit, çeşmeler, tuvaletler, oyun grupları, yürüyüş alanları olacak. Böylelikle bu alanın yapılmasıyla ilçedeki sosyal etkinlikler de artacak." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Karadağ Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title