Haberler

Başkan Akdoğan'dan Miniklere Sürpriz Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu’nun ana sınıfı öğrencilerine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu'nun ana sınıfı öğrencilerine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Yeri Malı Haftası'nı kutlayan minikleri sınıflarında ziyaret eden Başkan Akdoğan, öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

Kemal Aydoğan Ortaokulu'nun düzenlediği "Kariyer Günleri"nin konuğu olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katıldığı söyleşinin ardından miniklere ana sınıfına sürpriz ziyaret gerçekleştiren Başkan Akdoğan, miniklerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Yeri Malı Haftası'nı kutlayan miniklere diş macunu ve diş fırçasını kendisi dağıtan Akdoğan ağız ve diş sağlığının öneminden de bahsetti. Akdoğan " Diş fırçalama alışkanlığını yaygınlaştırmak için minik yavrularımıza diş macunu ve diş fırçası dağıtıyoruz. Güzel gülüşler sağlıklı dişlerden geçer. Sağlıklı bir nesil yetişmesi için bizde belediye olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz" dedi.

Girdiği her sınıfta büyük bir coşkuyla ve alkışla karşılanan Başkan Akdoğan sağlıklı dişlere sahip olmaları için miniklere tavsiyelerde bulunurken onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bilindiği gibi Niğde Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Niğde merkez ve merkeze bağlı tüm ilkokulların birinci sınıf öğrencileri ile ana sınıfı öğrencilerine 7 bin 600 adet diş macunu ve diş fırçası dağıtmıştı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Aydoğan Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title