Haberler

Başkan Akay'dan Çalışmalar Hakkında Bilgilendirme

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akay, Osmanlı Camii'nin de meydana dahil edilmesine yönelik projenin herkes tarafından sahiplenilmesi gerektiğini kaydetti.

Çerkezköy Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen genişletme ve modernizasyon çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Belediye önünde oto galerinin bulunduğu alandaki kendimize ait yeşil alanları meydana kattık. Burada hem kaldırımı genişleteceğiz, hem de yeşil alanlar oluşturacağız. Böylelikle ilçe merkezimiz çok daha güzel bir görünüme kavuşacaktır" ifadelerini kullandı.

Meydana sonradan katılan alanlarda ağaçlandırma çalışmalarının da gerçekleştirileceğine dikkat çeken Başkan Akay, "Meydanımız daha da genişleyecek. Kazı çalışmalarında gerçek toprak zemine kadar indik ki dikeceğimiz ağaçlar daha iyi kök tutsun. Ağaçlandırma çalışmalarının ardından toprak dolgu, betonlama ve ışıklandırma çalışmalarını yapacağız. Çerkezköy'de resmi bayramlarda ve meydanda yapılan diğer etkinliklerde vatandaşların ayakta beklememesi için bu yeni alanlarda da törenlerde kullanılmak amacıyla tribünler oluşturulabilecek" dedi.

DUVAR, CAMİNİN GÜZELLİĞİNİ ÖRTÜYOR

Osmanlı Camii'nin duvarlarının meydan projesine dahil edilmesi konusunda herkesin taşın altına elini koyması gerektiğine dikkat çeken Başkan Akay, "Biz ne istiyorsak bu şehrin menfaatleri için istiyoruz. Mevcut duvar, caminin güzelliğini örtüyor. İnsanlarla cami arasında engel oluşturuyor. Duvarların yıkılmasıyla hem camimiz daha güzel bir şekilde ortaya çıkacak, hem de insanların cami ile arasındaki engel ortadan kalkmış olacak" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahap Akay Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title