Haberler

Başkan Akar, Tarsus'ta Aday Adayları ile Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Faruk Akar, Tarsus Belediye Başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Faruk Akar, Tarsus Belediye Başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Akar, Tarsus Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Haluk Bozdoğan, eski il saymanı Sıtkı Dev, İsmail Batmaz, Ali Mahir Başarır, Alptekin Eser ve Mehmet Özel ile Tarsus'ta bir araya geldi. Aday adaylarının seçim bürolarını tek tek ziyaret eden Başkan Faruk Akar'a, il Sekreteri Mehmet Yeşil, Toroslar ilçe Başkanı Mustafa Erkoç ve İl Yöneticileri eşlik etti. Ziyaret sırasında aday adayları ve partililerle sohbet eden Başkan Akar, tüm aday adaylarına başarı temennisinde bulunarak destek verdi. Tarsus Belediye Başkan adaylığı için 6 adayın yarıştığına dikkat çeken Akar, "Tarsus'ta iktidara gelebilmemiz için 6 arkadaşımız aday adaylığını açıklamıştır. Bu isimlerin her biri birbirinden önemli, siyasi geçmişi olan ve CHP'yi iktidar yapmak için var gücüyle çalışmaya hazır arkadaşlarımızdır. Ancak bu 6 isim arasından 1 isim Tarsus Belediye Başkanlığına adayımız olacaktır. Adayımızı belirledikten sonra inanıyorum ki aday adayı olan diğer 5 arkadaşımız Tarsus Belediye Başkan adayı için çalışacak, Tarsus'ta CHP'yi iktidar yapabilmek için varını yoğunu ortaya koyacaklardır" dedi.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi, aday adayı olup, aday gösterilmeyen kişilerin partiye küstüğünü ve seçimlerde çalışmadığına da değinen Akar, "Ben inanıyorum ki, Tarsus'ta aday gösterilmeyen arkadaşlarımız partisine küsmeyecek, Tarsus adayımızla beraber Tarsus Belediyesini kazanmak için çalışacaktır" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Faruk Akar Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title