Haberler

Başkan Ak'tan Başbakan Erdoğan'ın Misafirlerine İftar

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığını açıklama töreni için Türkiye’nin birçok ilinden Ankara’ya gelen vatandaşlara iftar verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığını açıklama töreni için Türkiye'nin birçok ilinden Ankara'ya gelen vatandaşlara iftar verdi.

Halil İbrahim Sofrası'ndaki iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan Numan Kurtulmuş, "Bugün ATO salonundaki adaylık açıklaması için İstanbul ve Türkiye'nin birçok yerinden gelen sevgili kardeşlerim için iftar yemeği düzenleyerek ev sahipliği yapan kardeşim Mustafa Ak'a teşekkür ederim" dedi.

YENİ CUMHURBAŞKANIMIZ DA KEÇİÖREN'DE OTURSUN

Türkiye'nin önemli günlerden geçtiğini ifade eden Kurtulmuş, 10 Ağustos 2014 tarihine dikkat çekerek, "Milletimizin oylarıyla Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Biz de birinci turda Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz. 17-25 Aralık operasyonlarına set çeken milletimiz Başbakanımızı büyük bir oy farkla Cumhurbaşkanlığı koltuğunu oturtacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, düzenledikleri iftarın asıl ev sahibinin Başbakan Erdoğan olduğunu söyleyerek, "Bugün Türk siyasi hayatında büyük bir güne şahitlik ettik. Türkiye'nin dört bir yanından misafirlerimiz geldi. AK Parti Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Genel Başkanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı oldu. Biz ilk turda Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir farkla kazanacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın 12 yıldır Keçiören'de, halkının arasında oturduğunu hatırlatan Başkan Ak, "Keçiörenliler Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olduktan sonra da Keçiören'de oturmasını istiyorlar" mesajını verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Ak Keçiören Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title