Haberler

Başkan Ak Sosyal Medya Takipçilerini Makamında Misafir Etti

Sosyal Medyayı en aktif kullanan belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takipçilerine güzel sürprizler yapmaya devam ediyor.

Sosyal Medyayı en aktif kullanan belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takipçilerine güzel sürprizler yapmaya devam ediyor. Başkan Ak, Twitter ve Facebook'da sorduğu soruyu doğru cevaplayan takipçileri ile makam odasında çay içip sohbet etti.

Twitter'de en beğenilen belediye başkanı seçilen Mustafa Ak, geçtiğimiz günlerde Twitter ve Facebook adreslerinden bir fotoğraf paylaşarak "Burası neresi? Doğru cevabı veren ilk üç kişiyle belediye makamında çay içeceğiz" mesajını yazdı. Takipçilerine cevap vermeleri için belirli bir süre tanıyan Başkan Ak, daha sonra cevabı "Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı" olarak açıkladı. Doğru cevabı veren ilk üç kişiye Başkan Ak'ın daveti bir mesaj ile bildirildi.

SOSYAL MEDYAYA ÖNEM VERİYORUZ

Doğru cevabı bilerek misafiri olan Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Yüksek Lisans Öğrencisi Firdevs Cennet (24) ve Ahmet Akcan'ı(29) "Hoş geldiniz. Nasılsınız? İyi misiniz?" diyerek karşılayan Başkan Ak'a çok heyecanlı ve mutlu oldukları cevabını veren konukları bu tarz yarışmaların devam etmesini temenni ettiklerini belirttiler. Sosyal Medya takipçilerine güzel sürprizler yapmaya devam edileceği müjdesini Mustafa Ak ise, "Takipçilerimizi evlerinde ziyaret ederek misafir oluyoruz. Bugün de biz onları misafir edelim istedik" dedi. Siyasilerin sosyal medyayı etkili bir iletişim aracı olarak kullanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Ak, "Biz bu konuya çok önem veriyoruz. Cuma programlarımız, esnaf ve mahalle ziyaretlerimiz, Pazar gezilerimiz ile, yaptığımız projelerimizi yerinde incelemelerimizle ve aynı zamanda gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın arasındayız. Bunun yanında Keçiörenlilerin bize rahat ulaşabilmeleri için sosyal medyayı da etkili bir şekilde kullanıyoruz. Gençlerimize ulaşmak onların dilini kullanmak da bizler için önemlidir" diye konuştu.

PROFİLİNİZ GENÇLERE HİTAP EDİYOR

"Başkanım, sizi yakından takip ediyorum" diyerek söze başlayan Firdevs Cennet, Mustafa Ak'ı halkla iç içe ve iletişimi güçlü bir başkan olarak gördüğü için sorduğu soruya yanıt verdiğini kaydederek "İçimden 'nasip olur' diye düşündüm, nasip oldu. Bizi makamınızda misafir etmenizden çok mutlu oldum. Profiliniz gençlere hitap ediyor. Sosyal medyayı kullanmada ve gençlerle ilişkilerinizde çok başarılısınız. Parklarınızı ve projelerinizi yerinde inceliyorsunuz. Allah başarılı hizmetlerinizin ve başarılarınızın devamını nasip etsin. Keçiören'e çok güzel ve farklı bir soluk kattınız" dedi.

Ahmet Akcan da Başkan Ak'ı sosyal medyada yakından takip ettiğini dile getirerek "Bu zamana kadar hayatımda hiç çay içmedim. Bize böyle güzel bir sürpriz hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuklarına kitap, kalem ve defter hediye eden Başkan Ak, takipçileriyle günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Akcan Mustafa Ak Keçiören Twitter Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title