Haberler

Başkan Ak Ramazan'da Keçiörenliler'e Konuk Oluyor

Ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarları sayesinde iftar sevincini Keçiörenliler ile paylaşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, iftar sonrasında da sürpriz ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlara misafir oluyor.

Ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarları sayesinde iftar sevincini Keçiörenliler ile paylaşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, iftar sonrasında da sürpriz ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlara misafir oluyor.

Başkan Ak ve eşi Hatice Ak, son olarak inşaatlarda işçi olarak çalışan Demirel Koçyiğit (45) ve eşi Emine Koçyiğit (45) ile Mustafa Karaca (37)-Seda Karaca (26) çiftinin evlerine konuk oldu. Kamer (17), Bahar (12), Yasin (10) ve Betül (9) adlarında dört çocuğu olan Koçyiğit'e "Hayırlı Ramazanlar. Ramazan ziyareti yapıyoruz. Kapıyı açık bulduk girdik" diyen Mustafa Ak, "Başkanım Allah sizden razı olsun. Birden sizi karşımızda görünce çok mutlu olduk. Her zaman kapımız size açık" yanıtını aldı. Çocuklara karnelerinin nasıl olduğunu soran Başkan Ak, Yasin'den "Takdir aldım. 6'ncı sınıfa geçtim", Betül'den "4'e geçtim, teşekkür aldım" yanıtları gelince "İkiniz de çok başarılısınız. Tebrik ediyorum" dedi. Başkan Ak, çocukları öperek harçlık verdi.

"KIZ ÇOCUKLARI MUTLAKA OKUMALI"

Okullardaki eğitim kalitesinin çok daha iyi bir noktaya geldiğini belirten Hatice Ak ise, "Kız çocuklarının mutlaka okuması gerekiyor" dedi.

Başkan Ak, "Yaz tatilinizi nasıl geçireceksiniz?" sorusuna "Kur'an kursuna yazıldık" yanıtını veren çocuklara Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Ayrıca Betül'e oyuncak bebek, Yasin'e de "Cennet Bahçesi" adlı oyunu veren Mustafa Ak, "Bu oyunu arkadaşlarınla da oynayabilirsin. Aynı zamanda öğretici bir oyun. İçerisinde soru ve cevapları var. Yani oynayarak öğreniyorsun, aynı Monopol oyunu gibi" dedi.

Başkanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirel Koçyiğit, "Bu kadar düşünceli bir belediye başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.

Belinden rahatsız olduğunu öğrendiği Mustafa Karaca'ya "Hem geçmiş olsuna hem de Ramazan ziyaretine geldik" diyen Başkan Ak, Karaca çiftinin 9 yaşındaki oğlu Bulut'a "Cennet Bahçesi" oyunu, 1,5 yaşındaki kızı Esma Nur'a ise oyuncak bebek hediye etti. Bulut ile sohbet eden Başkan Ak, ilkokul 3'üncü sınıfa geçen ve karne notlarının hepsi pekiyi olan çocuğa, "Yaz tatilini nasıl geçireceksin?" diye sordu. "Kur'an kursuna yazıldım" yanıtını alınca Başkan Ak, "O halde sana Kur'an hediye edeyim. Bir de Türk bayrağı veriyorum. Bayramlarda pencerene asarsın" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karaca Mustafa Ak Hatice Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title