Haberler

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Filistinli Yaralıları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İsrail saldırılarında yaralanarak tedavi için Ankara'ya getirilen Filistinli yaralıları hastanede yalnız bırakmadı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İsrail saldırılarında yaralanarak tedavi için Ankara'ya getirilen Filistinli yaralıları hastanede yalnız bırakmadı.

Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 13 Gazzeli vatandaşı ziyaret eden Başkan Mustafa Ak, doktorlardan yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Yaralılar ile tek tek ilgilenen Başkan Ak, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Başkan Ak'a Türkçe teşekkür eden 10 yaşındaki Madheen Mased Abu Taweela, "Bir isteğin var mı?" sorusuna "İmzanızı istiyorum" yanıtını verdi. Başkan Ak, küçük kızın başını okşayarak öperken, iki kardeşi İsrail saldırılarında şehit olan Madheen "2 saat sonra Filistin ile İsrail arasında ateşkes anlaşması yapılacakmış. Bunun şerefine size lokum ikram etmek istiyorum. Bu bizim zaferimizdir" diyerek Başkana lokum hediye etti. Lokumu teşekkür ederek alan Başkan Ak, etrafındakilere de ikramda bulundu.

EN KÜÇÜK YARALI 3 YAŞINDA

Vücudunda ağır yanıklar olan ve gördüğü tedavi sonrası iyileşme aşamasına giren 12 yaşında Mohammed Alaa Elela ise, Başkan Ak'ın "Bir isteğin var mı?" sorusunu "Dışarıya çıkıp gezmek istiyorum" diye yanıtladı. Tedaviye olumlu yanıt vererek hastanede dolaşabilecek konuma gelen küçük çocuğa "İnşallah en kısa sürede onu da yaparız" diyen Başkan Ak, Mohammed'in "Top oynamak için sizden spor ayakkabısı istiyorum" talebi üzerine çocuğun ayakkabı numarasını aldı ve bir çift spor ayakkabısı gönderme sözü verdi. Filisten'den gelen en küçük yaralı 3 yaşındaki Nemaa Fady Abu Foul'u da ziyaret eden Başkan Ak, başından yaralanan küçük kızın tedavisi hakkında bilgi aldı. İsrail füzesi isabet eden komşusunun yardımına koşan ve aynı hedefe gelen ikinci bir füze ile ayağından yaralanan Ali Kamal Hegazy ile de sohbet eden Başkan Ak, mesleği terzilik olan Hegazy'e "İnşallah iyileşip dikiş makineni sağlam ayağınla kullanacaksın" dedi.

Hastanede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile karşılaşan Mustafa Ak, bazı hastaları da Başkan Gökçek ile birlikte ziyaret etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Keçiören İsrail Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title