Haberler

Başkan Ahmet Çabuk "Tuzlaspor, Tuzlalıların Takımı Olarak Kalmaya Devam Edecektir"

"Tuzlaspor'u güzel günler bekliyor"İSTANBUL-DHA Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, kulübün, milli futbolcuları Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan'a devredilmesi konusuyla ilgili detayları yönetim kurulu toplantısının ardından düzenlediği...

"Tuzlaspor'u güzel günler bekliyor"

İSTANBUL-DHA Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, kulübün, milli futbolcuları Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan'a devredilmesi konusuyla ilgili detayları yönetim kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Tuzlaspor'un devredilmesiyle ilgili yapılacak işlemleri anlatan Başkan Ahmet Çabuk, "Tuzlaspor Kulübü yönetimi olarak 24 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'da kongre kararı aldık. Kulübü devredeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz kongre sonrasında kendi yönetim kurullarını oluşturacak ve en kısa zamanda şirketleşme yoluna gidecekler" dedi.

Tuzlaspor'un devri ile ilgili ortaya atılan iddialara da cevap veren Başkan Ahmet Çabuk, "Tuzla Belediyesi'nin borçlarından dolayı kulübün satıldığı iddia edilmekte. Böyle bir şey kesinlikle yoktur. Tuzlaspor'un devrinden gelecek gelire Tuzla Belediyesi'nin ihtiyacı yoktur. Aksine Tuzla Belediyesi her daim Tuzlaspor'un maddi ve manevi destekçisi olmuştur. Tuzlaspor'un kurumsallaşması yolunda bu profesyonel futbolcu kardeşlerimize güvendiğimiz için kulübü teslim ettik. İnanıyoruz ki Tuzlaspor PTT Ligi'ne çıkacaktır. Sonrasındaki hedefleri ise bu kulübü onlar Süper Lig'e çıkartacaklarını iddia etmektedirler. Tuzlaspor'u güzel günler bekliyor" diye konuştu.

Tuzlaspor'un devri ile ilgili farklı noktalara çekmeye gerek olmadığını söyleyen Başkan Çabuk, "Bu sadece bir vizyon değişikliğidir. Bu devir ile ilgili farklı noktalara çekildiği zaman çok üzülürüz. Tuzlaspor'un sıkıntısını hep birlikte çekti. Bu kulübü devretmenin kolay mı olduğunu sanıyorsunuz? Gecemizi gündüzümüzü, tatil günlerimizi hep Tuzlaspor'a ayırdık. Bu kulübün başarısı için mücadele ettik" ifadesini kullandı..

Kulubü devir alacak futbolcuların başarılı olmak zorunda olduklarını dile getiren Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk, "Tuzlaspor'u hep evladım gibi gördüm. Ömrümüz 60 yıl olsun, en değerli 5 yılımı Tuzlaspor'a verdim. Deplasmanlarda, antremanlarda hep vardık. Yüreğimiz buruk ama takımımızı sağlam temeller üzerine oturttuğumuza inanıyoruz...Bunun rahatlığı ile vicdanımız çok rahat" dedi.

Tuzlaspor'un devir işleminden sonra isminin değişmeyeceğini ve başka bir ilçeye kesinlikle taşınmayacağını söyleyen Ahmet Çabuk, "Bu en önemli maddeyi sözleşmeyle de resmileştireceğiz. Tuzlaspor, Tuzlalıların takımı olarak kalmaya devam edecektir" dedi.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, Süper Amatör Ligi'nden BAL, 3.Lig ve 2.Lig'de Tuzlaspor'a hizmet eden teknik adamlara, yönetim kurulu üyelerine, Cefakar Tuzlalılar Taraftar Grubu'na, basına ve Tuzla Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldıray Baştürk Ömer Erdoğan Ümit Davala Ahmet Çabuk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title