Haberler

Başkan Adaylarının Tercihi Tv Yayınlı Araçlar

GAZİ NOGAY - Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla seçim otobüsü donanımları ve tasarımlarına ilgi artarken, belediye başkan adayları seyahatlerinde, genel başkanlarını ve seçim konuşmalarını dinleyebilecekleri televizyon yayını olan minibüsleri kullanmak istiyor.

Sektörün Çorum'da faaliyet gösteren temsilcilerinden oto dizayn şirketi Genel Müdürü Dinçer Zorlu, AA muhabirine, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla seçim otobüsü donanımları ve özel VIP minibüslere ilginin arttığını belirtti.

Yurt genelinde birçok ilin belediye başkan adayının, seçim otobüsü ve minibüs dizaynı konusunda kendileriyle irtibata geçtiğini ve çok sayıda sipariş aldıklarını ifade eden Zorlu, ağırlıklı çalışma faaliyetlerini araçların ses sistemlerinin oluşturduğunu kaydetti.

Başkan adaylarının önceliği televizyon yayını olan araçlar

Seçim süresince sürekli olarak seyahat edecek belediye başkan adaylarının, özel donanımlı VIP minibüsleri talep ettiğini anlatan Zorlu, "Bu araçlarda başkan adaylarımızın önceliği gerek genel başkanların konuşmalarını takip edebilecekleri gerek seçim süreci ile ilgili yayınları izleyebilecekleri televizyonların araçlarında yer alması" dedi.

Mutfağı, tuvaleti ve duşu olan seçim otobüsleri ön planda

Başkan adaylarının uzun süren seçim süresince konforlu araçlara önem verdiğini belirten Zorlu, "Başkan adaylarımız ayrıca dinlenebilecekleri, mutfak, duş ve tuvalet gibi bölümlerin de yer aldığı seçim otobüslerini talep ediyor" diye konuştu.

Başkan adaylarının yorucu geçecek seçim seyahatlerinde özellikle kahve ve çay makinesi gibi donanıma sahip araçlara da ilgi gösterdiğini dile getiren Zorlu, "Seçimlerde ter dökecek başkan adaylarımız hem konforlu hem de üst düzey donanımlı araç talep ediyor" ifadelerini kullandı.

Zorlu, seçim otobüsü ve minibüslerinin donanım maliyetinin 5 bin liradan başladığını, 100 bin avroya kadar ulaştığını sözlerine ekledi. - Çorum

Kaynak: AA / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title