Haberler

Başkan Adayı Posbıyık'tan Kdz Ereğli Tso'ya Ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 30 Mart Yerel seçimleri öncesi kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 30 Mart Yerel seçimleri öncesi kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Kdz Ereğli Belediyesinin mevcut belediye başkanı ve CHP Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Yaşar Tetik'er yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Posbıyık, TSO'ya Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte tam kadro giderken, kurmaylarını oda yönetimi ile tanıştırdı.

"KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN HER ŞEYDEN ÖNCE EREĞLİ İÇİN HAYIRLI OLSUN"

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, ziyaretine gelen CHP'li heyete başardılar diledi. "Bizim konuşacak çok sözümüz var" diyen Tetiker; "Kdz Ereğli'mize, Ticaret ve Sanayi Odamıza, bütün vatandaşlarımıza daha iyi günler, daha güzel günler, hizmetler suna bilmeniz için bir yarış içerisindesiniz. Ben şimdiden kutluyorum, muvaffakiyetler diliyorum. Söylenecek çok söz var ama inşallah seçildikten sonra konuşalım başkan. Bizim konuşacak çok sözümüz var. Neden? İyi kötü bir tecrübemiz var. Bu tecrübe parayla satın alınmaz. Ama haliyle tecrübede bir yerde durdu, stop ettiği anlar var. Her şeyden önce çok iyi bir kombine yani iyi bir kadrolaşmak lazım. Çok güzel organize olmak lazım. İyi konsantre olmak lazım. Bundan sonra da inşallah beraber güzel hedeflere, doğru hedeflere götürmek koşuluyla; kim seçilirse seçilsin her şeyden önce Ereğli için hayırlı olsun, Ereğli'ye hizmet için seçilsin. Dediğim gibi, iyi bir koordinasyonla Kdz Ereğli'yi çok daha güzel yerlere götürmek bizim birinci hedefim olması lazım" şeklinde konuştu.

"EREĞLİ İÇİN HAYIRLI OLSUN DİYORUM"

Ereğli'ye hizmet etmek için yeniden yola çıktıklarını belirten Belediye Başkanı Halil Posbıyık; "Ereğli'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret Odası'nı ziyaret etmekten ben ve arkadaşlarım büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Posbıyık, ziyarette şöyle konuştu:

"Bu yıl yine arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Bütün adayların hedefleri Kdz. Ereğli'yi sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda iyi bir noktaya getirmek. Bu konuda biz daha da iddialı olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hem sizin de ifade ettiğiniz gibi tecrübelerimizle, hem de Ereğli'nin çok daha iyi noktalara gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben geleceğe aydınlık bakıyorum. Hep aydınlık bakarım zaten. Kdz. Ereğli alt yapısı üst yapısıyla, yılanlarıyla yoluyla, İstanbul Ankara'ya yakınlığıyla gerçekten özenle bezenle ortaya koymuş bir kent. Ama bir takım aksaklıklar var. Diyalog eksiklikleri var. Birliktelik eksikleri olduğu için Ereğli belki de arzu ettiğimiz noktada değil ekonomik yönden. Bazılarının duyarsız davranmaları da buna neden oluyor. Ama bunlar aşılamayacak olaylar değil. Bunları aşacağımıza ve önümüzdeki yıllarda Kdz. Ereğli'yi güç birliği yapmak suretiyle sivil toplum örgütleri, Ticaret Odası'yla ve bütün Ereğli halkıyla birlikte el verip el ele vermek suretiyle çok daha çok daha iyi noktalara getireceğimize olan inancım tamdır. Yola çıktık arkadaşlarımızla birlikte Allah utandırmasın inşallah diyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ereğli için hayırlı olsun diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum davetim için teşekkürler sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Posbıyık Yaşar Tetiker Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title