Haberler

Başkan Adayı Karakaya "Genç Dostu Kent" İçin Gençlerle Sözleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Belediye Başkan Adayı Hamdi Karakaya, “Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler” kampanyasına destek vermek üzere gençlerle bir araya geldi, buluşmanın sonunda “Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi”ni imzaladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Belediye Başkan Adayı Hamdi Karakaya, "Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler" kampanyasına destek vermek üzere gençlerle bir araya geldi, buluşmanın sonunda "Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi"ni imzaladı.

Kızılay Erzincan Gençlik Kolları üyeleri MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Hamdi Karakaya'yı ziyaret etti. "Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler" kampanyasına destek vermek üzere gerçekleşen buluşmada Karakaya'ya proje hakkında bilgiler veren gençler, "genç dostu kentin" gençlerden bağımsız değil gençler eliyle kurgulanabileceğini düşündüklerini belirterek, yerel yönetimlerde ve günlük yaşamda gençlerin aktif bir biçimde rol aldığı genç dostu kentler oluşturulmasına siyasi partilerden ve adaylardan destek beklediklerini ifade ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini diye getiren MHP Belediye Başkanı Adayı Hamdi Karakaya, ise gençlerin şehre iz bırakabilmesini sağlamak için yönetim mekanizmalarına katılımlarının çok daha işlevsel olması gerektiğinin altını çizerek; "Bizler, "genç dostu kentin" gençlerden bağımsız değil gençler eliyle kurgulanabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle bugün aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

MHP'nin gençlik partisi olduğunu ifade eden Karakaya,"Gençliğe önem vermeyen belediyeciliğe artık yeter denmeli, gençliğimizin dinamizminden heyecanından ve vizyonundan yararlanılmalıdır. Bizim oluşturacağımız belediyecilik her şeyden önce bir gençlik belediyeciliği olacaktır" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Hamdi Karakaya, Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi'ni imzaladı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Karakaya Erzincan Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title