Haberler

Başkan Adayı Hilmi Türkmen Üsküdarlı'lara 20 Bin Fidan Dağıtacak

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı ile birlikte ‘Daha Yeşil Bir Üsküdar’ için 20 bin çam fidanı dağıtacak.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı ile birlikte 'Daha Yeşil Bir Üsküdar' için 20 bin çam fidanı dağıtacak.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile birlikte 20 bin çam fidanı dağıtacak. 28 Şubat Cuma günü Üsküdar İskelesi'nde yapılacak etkinlikte, 'Daha yeşil bir Üsküdar, daha yeşil bir İstanbul, daha yeşil bir Türkiye' sloganıyla binlerce vatandaşa çam fidanları hediye edilecek.

10 senede 383 bin adet fidanın dikilerek ilçedeki yeşil alanın yüzde 40 oranına yükseldiği Üsküdar'da gelecek nesillere daha yeşil bir Üsküdar miras bırakma arzusuyla yola çıkan AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'na eşlik edecek olan Başkan Adayı Hilmi Türkmen, vatandaşlara fidan dağıtarak, onlarla sohbet etme imkanı bulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title