Haberler

Başkan Adayı Güvenç: "Bu Seçim Halka Dönüş, Hizmet Hareketidir"

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, “Bu seçim hakle dönüş, hizmet hareketidir” dedi.

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, "Bu seçim hakle dönüş, hizmet hareketidir" dedi.

Yerel seçimler öncesinde gezilerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve yeni kurulan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, ilçeye bağlı Sırrın Mahallesi'nde Bini İcin Aşireti bölgesinde toplantı yaptı. Lideri Hacı Abut Acar tarafından organize edilen toplantı, yoğun katılım nedeniyle miting havasında gerçekleştirildi. Çevre köylerden toplantıya katılan binlerce kişiye AK Parti adayları şerefine yemek verildi.

Toplantıya AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'nin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Başkan Yardımcısı Mithat Arhan, AK Parti Eyyübiye Teşkilat Başkanı Abdullah Tacar, aday adaylık sürecindeki bir çok aday adayları, Bini Acil Aşireti Reisi Hacı Abut Acar ve yaklaşık on bin kişi katıldı. Güvenç yaptığı konuşmada, "Bize göstermiş olduğunuz bu sevgi teveccühün karşılığında bütün ilçelerimize köylerimize aynı şekilde hizmet götürerek, destek vereceğiz. 31 Mart'tan itibaren ibadet aşkıyla beyaz bir sayfa açıp hep birlikte seferber olacağız. Bizler için bu seçim, Başbakanın önderliğinde bu seçim halka dönüş, hizmet hareketidir. Biz tüm Şanlıurfa'yı kucaklayacağız. Belediyeyi milletin belediyesi yapacağız. Bu inançtayız bu kararlılıktayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

BAŞBAKAN'A ARAPÇA ÖVGÜ

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci de kalabalığı selamlama konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Arapça övgülerde bulundu. Ekinci, "Bu kadar geniş bir topluluk karşısında olmak bizim için mutlulukların en büyüğüdür. Bu topluluk bizim için burada değil, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan için buradadır. Bizim bu yolumuz hizmet yoludur. Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber, diğer ilçe belediye başkanlarımızla beraber 31 Marttan sonra biz sürekli sahada olacağız. Sizler bugün yanımızdasınız. 31 Marttan sonra sizler neredeyseniz bizlerde hizmet için orada olacağız" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title