Haberler

Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, Eski Siyasilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici, eski siyasiler ve iş adamlarıyla bir araya geldi projelerini paylaştı.

AK Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici, eski siyasiler ve iş adamlarıyla bir araya geldi projelerini paylaştı.

Cüneyt Yemenici, konuşmasından önce seviyeli bir siyasi anlayış içerisinde olduklarını belirterek, çatışma ve seviyeyi düşürme gibi bir siyasi yapı içerisinden uzak durduğunu belirtti. Yemenici, Akçakoca'da belediyecilik anlamında yapılması gereken projeleri anlatarak, öncelikle Balıkçı Barınağı projesinin hayata geçmesi Akçakoca'da turizmin önünü açacağını söyledi. Bazı siyasilerin kendisinin bunları başarayamayacağını ifade ettiklerini eleştiren Yemenici "Biz bu yaptıklarımız tüm projeleri gerçekleştirebiliriz. Biz hükümetin her zaman desteğini alarak bu projeleri yaparız" dedi.

Yemenici, Akçakoca'da en önemli konunun işsizlik olduğuna değinerek, bu konuda kesinlikle en kalıcı ve en büyük projelerinin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması olacağını belirterek "Biz bu projeyi İnşallah hayata geçireceğiz. Bu proje bölgemizde işsizliği tamamen azaltacak ve ortalama 3 bin kişiye iş istihdamı açacaktır" diye konuştu.

Başkan adayı Yemenici konuşmasının ardından belediye Meclis adaylarını tanıtıldı ve ardından Eski Belediye Başkanlarından Eczacı Ahmet Özbakır, Cüneyt Yemeniciyi desteklediğini ifade etti.

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Hükümet olarak bir çok projelerin imalat kısmı başlayanlar bile olduğunu belirterek "Baraj projesi başladı. Şimdi İhtisas OSB kurulması projemiz 2014 yılında başlayacak ve ayrıca Çevre yolu projemizde inşallah başlayacaktır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Ak Parti Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title