Haberler

Başkan Acehan, Çubukabad Projesi Çalışmalarını Denetledi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 55 bin metrekarelik alanda başlayan Çubukabad projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 55 bin metrekarelik alanda başlayan Çubukabad projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Acehan, yaptığı açıklamada, Çubukabad projesinin Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali tarihine kadar yetiştirileceğini ifade ettti.

Acehan, projenin, tamamen tamamlanmasıyla birlikte ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Çubuk Çayı vadisinin tamamının yeşillendirilerek halkın hizmetine sunulmasının kendisinin hayali olduğunu vurgulayan Acehan, yetkililerden projenin titizlikle uygulanmasını istedi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Acehan, şöyle konuştu:

"Çalışmaları başlayan projemiz inşallah hayırlara vesile olur. Çevreye duyarlı vatandaşlarımızın büyük bir kısmı bu projeyi bekliyor. Aşağı Çavundur Mahallemizde Çubuk Çayı vadisinde bulunan 55 bin metrekare alan üzerinde ve 27 bin metrekaresi yeşil alan olarak yapılacak projemizde doğal, kültürel, sosyal varlıklar göz önünde bulundurularak yapılacak. İlk etapta alt yapı çalışmaları başlayan projemiz, inşallah festival tarihine kadar festival yapılacak düzeye gelecek."

Çubuk'ta kalıcı hizmetler bırakmanın telaşı içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Acehan, halkının istekleri doğrultusunda projeler hazırladıklarını vurguladı.

Acehan, "Mali disiplinin sağlanması noktasında Türkiye'de örnek alınan bir belediye durumuna geldik. Mevcut belediye hizmetlerini de kaynakları en iyi şekilde kullanarak yapmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah projelerimizi de tek tek uygulanmaya başladık." dedi.

Acehan, personelle bir süre durum değerlendirmesi yaptıktan sonra alandan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncay Acehan Çubuk Çayı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title