Haberler

Başkan Acar, Turizmcilerle Bir Araya Geldi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ilçedeki turizmcilerle fuar ve sezon değerlendirme toplantısı yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ilçedeki turizmcilerle fuar ve sezon değerlendirme toplantısı yaptı.

Marmaris Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen fuar ve sezon değerlendirme toplantısında 2016 ve 2017 yılı turizm sezonu değerlendirildi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, "GETOB, TURSAB üyeleri, 5 yıldızlı otellerin genel müdürleri ile hem 2016 yılı turizm değerlendirmesi, 2017 yılı içinde sektörün kalbindeki arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunacağız." dedi.

Acar, "Önümüzdeki Emit Fuarı ve sonrasında yurt dışındaki fuar takvimi ile ilgili arkadaşlarımız neler yapacak neler ön görüyorlar? Bizden beklentileri nelerdir, neler öneriyorlar? Turizm adına bir değerlendirme toplantısı yapacağız." diye konuştu.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu da, fuarların altyapısını oluşturmak ve sezon değerlendirmesinde bulunmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Bülbüloğlu, "2016 yılını turizmciler sıkıntılar içinde geçirdi. Türkiye ekonomisi ve turizmi sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Mücadelemizi bırakmayacağız, canla başla işimize sarılacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu üyeleri ve 5 yıldızlı otel müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Marmaris Belediyesi Güney Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title