Haberler

Başkan Acar Emniyet Mensuplarına Moral Yemeği Verdi

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından, İstanbul’da polise yapılan bombalı terör saldırısı nedeniyle ilçede görev yapan emniyet mensuplarına moral yemeği verildi.

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından, İstanbul'da polise yapılan bombalı terör saldırısı nedeniyle ilçede görev yapan emniyet mensuplarına moral yemeği verildi.

Başkan Acar'ın ev sahipliğinde Su Çıkan Park'ta gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Ağır Ceza Reisi Kadriye İlhan, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Dinar Müftüsü Celil Şimşek hakim ve savcılar ile ilçede görev yapan emniyet mensupları katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan ve hainlere dimdik bir şekilde ayakta olduğunu söyleyen Dinç "İstanbul'da meydana gelen hain saldırıda çok sayıda meslektaşımızı Şehit verdik, sivil vatandaşlarımızdan şehitlerimiz oldu. Ülkemiz bu olaydan sonra milletimiz birlik beraberlik içinde olduğunu tüm dünyaya gösterdi. 'Polisimizin Yanındayız' adı altında sosyal medyada diğer etkinliklerde milletimiz polisinin yanında olduğunu gösterdi. Bu da bizlere moral verdi. Şehitlerimize rahmet diliyorum, yaralılarımıza gazilerimize acil şifalar diliyorum. Devletimiz hala 18 yaşındadır, bunların üstesinden gelecektir" dedi.

"Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır"

Belediye Başkanı Saffet Acar ise konuşmasında saldırıyı nefretle kınayıp birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Türkiye'yi derinden yaralayan, vatanımız için bizleri her zaman koruyan kollayan emniyet güçlerimize yapılan saldırı nedeniyle kaybettiğimiz şehitlerimize üzülüyoruz. Onların değerli ailelerine ve polis teşkilatına baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bizleri her zaman rahatlatan, evimizde rahat bir şekilde uyutan, işimizde güvenli bir şekilde çalışmamamızı sağlayan siz değerli emniyet güçlerimizi ben saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu gün burada birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstermek için bir araya gelelim dedik. Ben her zaman siz değerli arkadaşlarımın yanındayım, birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır" diye konuştu.

Program yemeğin ardından Müftü Şimşek tarafından okunan dua ile sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saffet Acar İstanbul Dinar Yerel Haberler

title