Haberler

Başkan Acar'a Minyatür Safranbolu Evi Hediye Etti

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde yaşayan ve asıl işi kuyumculuk olan Hasan Kılıçaslan isimli vatandaş Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı makamında ziyaret ederek, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı Safranbolu maket evlerinden birini hediye etti.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde yaşayan ve asıl işi kuyumculuk olan Hasan Kılıçaslan isimli vatandaş Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'ı makamında ziyaret ederek, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı Safranbolu maket evlerinden birini hediye etti.

Kuyumculuk yapan Hasan Kılıçaslan boş zamanlarını bu şekilde değerlendirdiğini belirterek, "Boş zamanlarımı bu şekilde Safranbolu Evlerini yaparak değerlendiriyorum. Yaptığım tasarımlar tamamen bana ait, çok uğraş isteyen fakat yapmaktan keyif aldığım bir minyatür sanatı" dedi.

Hasan Kılıçaslan'a, verdiği hediyeden dolayı teşekkür eden Başkan Acar, "Bu hediyeyi restöre edeceğiz, kıymetli hediyeyi belediyemizin uygun bir yerinde sergileyeceğiz. Ayrıca bu sanata gönül verdiği için Hasan Kılıçaslan'a verdiği hediyeden dolayı teşekkür ederim. Belediyemizin katılacağı uluslararası fuarlara, sanatçı Hasan Kılıçaslan'ın yaptığı eserleri sergileme imkanı sunacağız" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kılıçaslan Safranbolu Ahmet Acar Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title