Haberler

Başkan A.mümtaz Çoban'dan Teşekkür Açıklaması

Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) aday adaylığı sürecinde partisine ve şahsına gösterilen destekten dolayı teşekkür etti.

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) aday adaylığı sürecinde partisine ve şahsına gösterilen destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Çoban yaptığı açıklama da, Aday adaylığı süreci partisi ve ilçesi için çok hayırlı bir netice ortaya çıktığını ifade ederek, "Ak Parti aday adaylarımızdan %80'inin partimizin ve şahsımın yanında yer alacaklarını belirterek, bu hizmet kervanının içerisinde gerek şahısları gerekse aileleri ile birlikte olacaklarını beyan etmeleri, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İlçe halkı tarafından da partimiz yeniden güven kazanmıştır. Ben bütün aday adayı kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyor, göstermiş oldukları bu demokratik seviyeden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün aday kardeşlerimiz bilmelidirler ki bizler muhabbet fedaileriyiz. Husumete vaktimiz yoktur. İktidarın ve sayın başbakanın ilçemize göstermiş olduğu bu hassasiyet ve muhabbeti, ilçe ahalisi olarak da muhabbetle cevaplandıracağımıza inancım tamdır. Yatırımlarımız, projelerimiz ve yeni Türkiye, yeni Ahlat konsepti ile hükümetimizin imkanlarının halkımıza ve ilçemize büyük getirilerini ortaya koyarak bir taraftan tarihi kültürel dokumuzu korurken, diğer taraftan yeni Ahlat'ımızı inşa etmeyi, hükümetimizle birlikte ilke edindik. Bu sürecimize katkı veren sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerimiz Vedat Demiröz ve Vahit Kiler'e, parti yönetimine, il başkanımız Fatih Kadirioğlu'na, ilçe başkanımız Mesut Subaşı ve ilçe halkımıza hususiyetle şükranlarımı belirtiyorum. Bu muhabbete sadece muhabbet ve hizmet yoluyla cevap vereceğimizi belirtmek isterim. İlçemize bu zamana kadar hizmet etmiş tüm büyüklerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, ilçeye emeği geçen herkese şükranlarımı belirtip, onlarla da her konuda hizmet birlikteliği içerisinde olacağımızı beyan etmek isterim. Bütün kararlılıklarımızın ardında ilçemize ve insanlarımıza samimi kalbi hizmet aşkı ve gayreti mevcuttur. İlçe halkımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title