Haberler

Başkan'a İtfaiye Haftası Ziyareti

İtfaiye Haftası nedeniyle Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı, itfaiye personelimiz ve gönüllü itfaiyeciler, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İtfaiye Haftası nedeniyle Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı, itfaiye personelimiz ve gönüllü itfaiyeciler, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Saraçoğlu, itfaiye teşkilatı ile sohbet ederek, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Saraçoğlu, "Öncelikle tüm itfaiye teşkilatı personelimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum. İtfaiye Teşkilatımız görevini yerine getirirken her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyor. İtfaiye ekiplerimiz yaz, kış ve bayram demeden hem yangın hem kurtarma faaliyetlerini özveriyle yürütüyor" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Nihat Helvacı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title