Haberler

Başkale'deki Dere Yatağı Islahı

Başkale ilçesine bağlı Gelenler Mahallesi'nde 2010 yılında yapımına başlanan ve 600 metrelik bölümü tamamlanan dere yatağı ıslahı inşaatının yarıda bırakıldığı iddia edildi.

Başkale ilçesine bağlı Gelenler Mahallesi'nde 2010 yılında yapımına başlanan ve 600 metrelik bölümü tamamlanan dere yatağı ıslahı inşaatının yarıda bırakıldığı iddia edildi.

İlçeye 60 kilometre uzaklıktaki inşaatın durdurulduğunu ileri süren Gelenler Mahallesi Muhtarı Özcan Işık, şu ana kadar 2 kez dilekçe vermelerine rağmen herhangi bir gelişmenin yaşanmadığını söyledi.

Sel durumunda tüm zarardan inşaatı yaptıran Devlet Su İşleri'nin sorumlu olacağını savunan Işık, "2010'da bu sel yatağının inşaatına başlandı ve 2013'e kadar yapımı devam etti. 2014 ise inşaat hiç yapılmadı. DSİ, bin 200 metreyi ihale etti ama müteahhit firma bugüne kadar işin 600 metresini tamamladı ve işi yarıda bırakıp gitti" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Özcan Işık Başkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title