Haberler

Başkale'de Zarar Gören Kurumlar Onarılacak

Güncelleme:

Başkale'de 6-7 Ekim'de IŞİD'in Kobani'deki saldırıları bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde zarar gören kamu kurumları onarılacak.

Başkale'de zarar gören kurumlar onarılacak Başkale ilçesinde 6-7 Ekim'de IŞİD'in Kobani'deki saldırıları bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde zarar gören kamu kurumları onarılacak.Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, yaptığı açıklamada, izinsiz gösterilerde, kadın konuk evi, sağlık ocağı ve Atatürk büstünün göstericiler tarafından tahrip edildiğini anımsattı.Bu kurumların onarımı için çalışmaların başlatıldığını ifade eden Büyükköse, ancak ilçede kış şartlarının çetin geçmesinden dolayı bazı onarımların önümüzdeki aylarda yapılacağını söyledi.Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren ise izinsiz gösterilerde kundaklanan sağlık ocağının kullanılamaz hale geldiğini hatırlatarak, ilkbaharda bu binanın yıkılarak yerine modern ve tam donanımlı bir sağlık ocağı yapılacağını ifade etti. .

Kaynak: AA / Güncel

başkale kobani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title