Haberler

Kaçakları Taşıyan Minibüs Otomobille Çarpıştı: 9'u Ağır 24 Yaralı

Güncelleme:

Van'ın Başkale ilçesinde yurda yasa dışı giren Afganistan ve Pakistanlıları taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 9'u ağır 24 kişi yaralandı.

Genellikle denizde ölüm kalım savaşı veren mültecilerle ilgili bugün bir felaket haberi daha geldi. Ancak felaket onları bu kez karada yakaladı. Van'ın Başkale ilçesinde yurda yasa dışı giren Afganistan ve Pakistanlıları taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu, aralarında çocukların da olduğu, 9'u ağır 24 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 13.30 sıralarında Van- Hakkari karayolu Başkale İlçesi Hatipova mevkiinde meydana geldi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Başkale İlçesi'nden Hakkari yönüne giden sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 BR 4516 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 42 RF 614 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, minibüste bulunan 14 Afganistan ve 5 Pakistan uyruklu ile toplam 24 kişi yaralandı.

9 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Çevredekilerin araçları ve olay yerine sevk edilen ambulanslarla Başkale Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 9 kişi, Van'daki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Hakkari Başkale Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

aaa:

her ne olursa olsun vatanında kal savaş vatanını terk etme vatanını terk edenin sonu budur vatan namustur şereftir işde böyle allah perişan eder

9
5
yanıtYanıtla
Çizgi:

Haklısın bence vatansız kalacağıma vatanımda ölürüm daha iyi

yanıt9
yanıt0
ggg:

Kime karsi savassinlar. Dusman kim. Mesela suriyede olsan kimle savasirdin. Adam illaki bi dikdatorun veya bir teror orgutunun savascisi mi olsun

yanıt0
yanıt0
mücapMobil-IOS:

bu kürtler hiçmi doğru dürüst iş yapmaz ya????

1
5
yanıtYanıtla
HIDIR:

CHP KAPATILIRSA, DOĞAL BİR RAHATLAMA, SOSYAL REFAH DÜZEYİNDE ARTIŞ OLUR. KÜFRE GÖZ YUMULMAMALI DAHA FAZLA. DİYECEKLERİNİ DEDİLER İŞTE, KÖKTEN İNKARCILARMIŞ, DÖNMEMEYEDE İNATÇILARMIŞ. MÜHÜRLENSİN CHP

3
3
yanıtYanıtla
Africa Bambaata:

Kaza alanına bak ! Eli cebinde millet ortalıkta dolaşıyor. Ne düzen var ne sistem var . Millet hem itfaici hem sağlık görevlisi hem polis.

0
1
yanıtYanıtla
Yakamoz:

Hıdırmısın nesin yazdıklarınla haber ne alaka zeka özürlü

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title