Haberler

Kızgın Kadın İlişki Tartışmasında Kocasını Öldürdü

Güncelleme:

Konya'da 33 yaşındaki Rabia Yıldız, başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştığı eşi Şeref Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü. Yıldız daha sonra polisi aradı.

Konya'da 33 yaşındaki Rabia Yıldız, başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştığı eşi 38 yaşındaki Şeref Yıldız'ı bıçakladı. Bıçak darbesiyle yere yığılan Şeref Yıldız hayatını kaybetti.

BABASININ EVİNE GİTTİ

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde meydana geldi. Ev hanımı Rabia Yıldız, dün akşam yedi yıldır evli olduğu inşaat işçisi eşi Şeref Yıldız ile başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştı. Tartışmanın ardından evi terk eden Rabia Yıldız, aynı apartmanda oturan babasının evine gitti.

KOCASININ GÖĞSÜNE BIÇAK SAPLADI

Bugün eşyalarına toplamak için evine gelen Rabia Yıldız, eşiyle yeniden tartıştı. Tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Rabia Yıldız, mutfaktan aldığı bıçağı eşinin göğsüne sapladı. Şeref Yıldız, kanlar içinde yere yığıldı. Bunun üzerine Rabia Yıldız, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalelere rağmen Şeref Yıldız yaşamını yitirdi, Rabia Yıldız polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Konya Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Bu karılar çok olmaya başladı:

O erkek yıllarca seni besleyecek, her eksiğini alacak, o iğrenç suratınıda dırdırınıda çekecek, dışarda it gibi çalışacak sen evde malak gibi yatacan. Sonra bir ikinci hatunu alayım diyecek adamı öldürücen haaa ?

7
25
yanıtYanıtla
basak:

erkek kadını öldürünce ''namusun için'' dediğinde ceza indirimi oluyor. kadında ''namusum için'' desin.

25
2
yanıtYanıtla
ahmet:

ah konya ahhhh, ikditarın oy deposu, hacı hoca memleketi yemediğiniz halt yok valla

15
11
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

BU HABER İSTİSNA BİR DURUM AMA DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE TÜRKİYEDEKİ KADAR DUYGUSAL ANLAMDA ERKEĞE ŞİDDET UYGULAYAN ERKEĞİN DUYGULARIYLA OYNAYAN KADIN YOKTUR KİMDE PARA ÇOK TÜRK KADINLARI ONDA KADINLARIN DUYGULARI BORSADAKİ HİSSE SENETLERİNDEN DAHA ÇOK DEĞİŞKEN OLDU GÜNÜMÜZDE İNANÇLISI DA AYNI İNANÇSIZI DA HEPSİNİN DERDİ İMANI PARA

16
4
yanıtYanıtla
üzgün:

aslında adamın sevgilisini cezalandırsınlar ulan birinciye hayrı olmayanın sana ne hayrı olacak be bıktık bu çarpık ilişkilerden ya senin yüzünden kadın nefsine yenildi hayatı karardı be.

17
3
yanıtYanıtla
..SERHAT LI..:

ERKEK CİNAYETİNDE KIYAMETİ KOPARANLAR İŞTE SİZE KADIN CINAYETİ. . . . . . . . . . . .

15
4
yanıtYanıtla
GURURLU OLDUM:

ELİNE SAĞLIK DARISI ABLAMIN BAŞINA

4
14
yanıtYanıtla
Kurd:

namus cinayetidir, Kadınlar da namus sahibidir, eğer erkek aldatmışsa öldürülmeyi haketmiştir. ha kadın aldatmış ha erkek ölümü hak eder.

8
10
yanıtYanıtla
DONJUAN:

Kadin Sen aldatilmayi Hak etmissin !!!

1
15
yanıtYanıtla
MALATYALI:

İŞTE SİZE ERKEĞE ŞİDDET HABERİ DEMEK Kİ BU ÜLKEDE SADECE KADINA ŞİDDET YOKMUŞ!

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title