Haberler

Başiskele'de Semt Konakları Mahalle Kültürüne Hayat Veriyor

Başiskele’de aile bağlarının ve komşuluk ilişkilerinin daha da güçlenmesi için Başiskele Belediyesi mahallelerde, çağa uygun bir şekilde Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri inşa ediyor.

Başiskele'de aile bağlarının ve komşuluk ilişkilerinin daha da güçlenmesi için Başiskele Belediyesi mahallelerde, çağa uygun bir şekilde Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri inşa ediyor.

Açıldığı günden bu güne sayısız aktivitenin düzenlendiği semt konaklarında uzman eğitmenler tarafından mahalle halkının istekleri doğrultusunda hazırlanan programlarda kişisel gelişimin yanında mesleki eğitim kursları da gören ailelerin meslek sahibi olması hedefleniyor. Semt konakları sayesinde mahalleler sosyal bir canlılık kazanıyor. Bölge halkına sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra toplumsal konulara yönelik eğitim ve sağlık seminerleri, ahlak ve manevi değerlerimiz ile ilgili etkinlikler düzenleniyor. Başiskele Belediyesi Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri'nde ayrıca ücretsiz diyetisyen ve psikolog hizmeti de veriliyor.

Başiskele'nin en yeni Semt Konaklarından birisi olan Vezirçiftliği mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor. Yapımı tamamlanan 3 katlı binanın çağın gereksinimlerine uygun iç tefrişatı yapılıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title