Haberler

Başiskele Belediyesi'nden Vatandaş Taleplerine Mobil Çözüm

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç filosuna dahil ettiği Asfalt Yol Bakım Aracı ile asfalt yama çalışmalarını mobil hale getirdi.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç filosuna dahil ettiği Asfalt Yol Bakım Aracı ile asfalt yama çalışmalarını mobil hale getirdi. Bu sayede vatandaşların talepleri ve gözlemlenen alanlardaki sorunlara daha hızlı bir şekilde cevap veriliyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç filosuna dahil ettiği özel kamyonuyla kış aylarında tuzlama çalışması yaparken yaz aylarında etkin olarak asfalt onarım çalışması yapıyor. Oldukça kolaylık sağlayan bu araçla asfalt yaması noktasındaki sıkıntılar en az düzeye indiriliyor. Asfalt yama robotuyla mobil hale getirilen asfalt onarım çalışmaları pratik şekilde yapıldığından gün içerisinde birçok noktanın onarımı kolaylıkla yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Başiskele Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Başiskele'nin ana arterleri ve ara yolları bakımdan geçiriliyor. Başiskele Belediyesi ekipleri bir hafta içerisinde Havuzlubahçe, Aydınkent, Altınkent ve Damlar mahallesinde özellikle ulaşım araçlarının güzergahlarında iyileştirme çalışması yaptı.

15 ton asfalt kapasiteli, hidrolik sistemle çalışan asfalt yama robotunun ısı derecesi yüksek olduğu için asfaltı 24 saat muhafaza edebiliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title