Haberler

Basın Müşaviri Çetin de İstifa Etti

7 Haziran seçimlerinde aday olmak için Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Bilal Çetin de Başbakanlık’a istifasını verdi.

7 Haziran seçimlerinde aday olmak için Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Bilal Çetin de Başbakanlık'a istifasını verdi. Çetin, AK Parti'den İzmir Milletvekili aday adayı olacak.

İzmir Kınık doğumlu olan Çetin, Bergama Lisesi'nin ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Ankara'da 18 yıl aktif gazetecilik yapan Çetin, Yeni Asya, Vakit ve Yeni Şafak Gazetesi'nde siyaset ve parlamento muhabiri olarak görev yaptı. Çetin'in, Parlamento Muhabirleri Derneği ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği üyeliği bulunuyor.

BAKANLARIN BASIN DANIŞMANI

Gazetecilik yaşamının ardından Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine atanan Çetin, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Emrullah İşler ve Yalçın Akdoğan'a basın danışmanlığı yaptı.

Çetin'in "Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Recep Tayip Erdoğan" ve "Manşetlerin Efendisi" isimli kitapları bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Bergama Kınık İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title