Haberler

Basın Mensupları ve Protokol İftarda Buluştu

Aksaray’da 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 106’ıncı yıl dönümü nedeni ile Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından basın mensuplarına ve protokole iftar yemeği verildi.

Aksaray'da 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 106'ıncı yıl dönümü nedeni ile Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından basın mensuplarına ve protokole iftar yemeği verildi.

Programa Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, CHP İl Başkanı Hasan Büminhan Yavuz ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Programda bir konuşma yapan Cemiyet Başkanı Celil Acar, 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 106'ıncı yıl dönümü nedeniyle basın mensuplarının bir araya geldiklerini belirterek, 24 Temmuz'da basının özgürlüğüne kavuştuğunu ve ilk kez 106 yıl önce gazetelerin sansür kontrolsüz çıktığını kaydetti. Aksaray'da medya sektörünün oldukça güçlü olduğuna dikkat çeken Başkan Acar, basın mensupları olarak Aksaray için çalıştıklarını söyledi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini de sözlerine ekleyen Acar, Başkan Yazgı'nın gelmesi ile birlikte Aksaray'a renk geldiğini, kalite geldiğini ve Aksaray'ın marka şehirler arasında yer alacağından emin olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, cemiyete bir bayram müjdesi verdi. Başkan Celil Acar tarafından belediyeden cemiyet binası için bir yer istenildiğini belirten Başkan Yazgı, cemiyete yeni bir yer tahsis edildiğini ve hemen geçilebileceği müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından sivil toplum örgütlerine ve gazetecilere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title