Haberler

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Canbey: "Kurumun Sınırları Genişledi"

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile birlikte kurumun sınırlarının genişlediğini söyledi.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile birlikte kurumun sınırlarının genişlediğini söyledi.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kubilay'a Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile başlayacak yeni dönemi anlatan Canbey, "Yeni yasa ile birlikte Tekirdağ ilimiz Büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehir olduktan sonra basın ilan kurumunun sınırları da genişlemiş oldu. Yeni dönemle birlikte Tekirdağ'da merkezdekiler değil, ilçedeki gazeteler ve ilçelerdeki kamu kurumları ile çalışmış olacağız. Bununla birlikte yetki sınırlarımız genişlemiş oluyor. Bizim Basın İlan Kurumu olarak iki görevimiz var. Birincisi yerel basını desteklemek, ikincisi ise devletin resmi ilanlarını gazetelere aracılık etmektir. Bu anlamda düzenleyici bir görevimiz var. Basın açısından güçlendirici ve destekleyici bir görevimiz var" diye konuştu.

Canbey, Basın İlan Kurumu olarak yeni dönemde hem merkezde hem de ilçelerdeki gazetelerin güçleneceğini, kamu kurumlarının işlerini daha düzgün bir şekilde yapabileceği bir ortam oluşturacaklarını kaydetti. Gazeteler ve kamu kurumlarının karşılıklı olarak çalıştığını ifade eden Canbey, "Bundan sonra Basın İlan Kurumu düzenleyici olarak arada olacak ve sadece Basın İlan Kurumu üzerinden bu işler yapılacak. Kamu kurumları ilan konusunda gazetelerle temas halinde olmayacak. Bizler bunu sağlamaya çalışacağız. Önümüzdeki dönemin Tekirdağ ve basın açısından daha iyi olacağını, güçlü ve sağlıklı bir dönemin başlayacağını düşünüyorum" dedi.

Çerkezköy'ün Tekirdağ'ın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu kaydeden Canbey, "Çerkezköy'ün ciddi anlamda nüfus ve ilan yönünden potansiyeli var. Bugün de burayı ziyaret ederek gazetelerimize ve kamu kurumlarımıza bilgi vermek istedik" ifadelerini kaydetti.

Ziyaretten ötürü Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey'e teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, "Sizlere görevinizde başarılar diliyor, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Şube Müdürü Canbey, Çerkezköy'de ihale yapan kurumlarla Polis Evi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Canbey Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title